Sinkut Porissa – 6 parasta paikkaa löytää seuraa Porissa

Sinkut PoriMissä tapaavat Porin sinkut?

Kaupungin yli 70 000 asukkaasta on luonnollisesti iso siivu myös sinkkuja eli tarjontaa kyllä löytyy:

Opiskelijoita tuo kaupunkiin yliopiston haarakonttorit ja ammattikorkeakoulu. Mutta myös aikuisempaa väkeä on, esimerkiksi 50+ sinkkuja.

Olit mitä ikäluokkaa tahansa, nyt meidän pitää vain löytää ne sinkut Porissa:

Listaamme 7 paikkaa, josta voit löytää seuraa Porissa – niin yöelämää kuin selväpäistä elämää:

1. Cabaret – yökerhomenoa nuorille

Rehtiä ja raakaa yökerhomeininkiä nuoremmalle kansanosalle tarjoaa Cabaret. Ikäraja 18, eli vähänkään aikuisemman ihmisen kannattaa harkita meneekö tänne vai muualle. Riippuu ihan persoonasta, mutta ainakin nuoret Porin sinkut viihtyvät täällä. Hyvä perus bilepaikka, mikäli tykkää tanssia ja iskeä naisia tai miehiä.

2. Baarikaappi – rento baari, jossa voi törmätä uusiin ihmisiin

Baarikaappi on rento baari, jossa on usein tarjolla live-musiikkia. Lisäksi on hyviä juomispelejä tarjolla, jotka tunnetusti yhdistävät ihmisiä. Baarikaappi on auki keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina. Viikonloppuna toki parhaat apajat porilaisia sinkkuja.

3. Ravintola Punainen Kukko – myös aikuisille sinkuille

Jos olet jo kypsempään ikään ennättänyt, aikuinen sinkku, tutustu Punaiseeen kukkoon, eli PK:hon. Pääasiassa livebändejä viikonloppuiltaisin, joten musiikkityyli yleensä määrittelee jossain määrin myös kävijäkuntaa.

Tarjolla on 2 kerrosta, 5 eri baaria, joten ei tarvitse yhdessä kohtaa jäpittää koko iltaa. Sopii hyvin myös yksin yöelämään lähteville, koska voi keskittyä bändeihin ja siinä ohella sitten sivusilmällä flirttailla sopivien naisten tai miesten kanssa.

4. Porin kansalaisopisto – täältä löytyy itseään kehittävät sinkut Porissa

Jos baarit ovat jo nähty ja haluat tavata kunnollisia ja fiksuja Porin sinkkuja, lähde kansalaisopiston kursseille. Valitse kurssi siten, että tykkäät aiheesta itse ja että voit kuvitella siellä käyvän myös sellaisia ihmisiä joista voisit olla kiinnostunut.

Erityisesti kielikursseilla käy yleensä tasaisesti sekä miehiä että naisia. Näissä on yleensä ryhmätehtäviä tai harjoituksia vierustoverin kanssa, joten se on mitä mainioin tapa tutustua uusiin ihmisiin ja todennäköisesti myös muihin porilaisiin sinkkuihin.

5. Sporttiset Porin sinkut tapaavat salilla

Kun olet sinkku, on tärkeää vain olla aktiivinen ja viedä omaa naamaa näytille joka ikiseen paikkaan.

Jos et jo treenaa, ala käymään salilla. Jos olet mies ja käyt jo jollain äijäsalilla, jossa naisia ei näy muuta kuin siivouskärryä työntämässä, vaihda salia.

Esimerkiksi Porin urheilutalolle pääsee edullisesti kertamaksulla treenaamaan. Salilla iskeminen ei toki ole samanlaista kuin baarissa, vaan se on hidasta ja usein jopa viikkoja/kuukausia kestävää ”väsyttämistä”. Ensin silmäpeliä, sitten moikataan ja jossain vaiheessa aloitetaan small talk.

6. Porista seuraa netin kautta?

Tinder on tietty yksi vaihtoehto, vaikka moni on jo kyllästynyt sen pinnalliseen menoon.

Yksi vaihtoehto tuolle sielua tuhoavalle deittisovellukselle on Eliittikumppani.fi – etenkin, jos olet n. 30-vuotias (tai yli) ja korkeasti koulutettu, fiksu ja filmaattinen sinkku.

Tai katsasta listaamamme parhaat deittisivustot.

Ja jos etsit seksiseuraa Porista tai lähiseudulta, ja olet 30+, kokeile Tinderin lisäksi myös VictoriaMilan.fi:tä.

Ja jos olet yli 50-vuotias, katso vinkkimme 50+ treffailuun!

Yhteenveto

Siinäpä hieman vinkkiä, kun haussa on treffit Porissa.

Pääasiassa Treffimaisteri suosittelee yksinkertaisesti alkamaan harrastamaan ”small talkia” missä tahansa oletkin; kaupan hyllyä skannaillessa, kuntosalilla, bussipysäkillä, koulussa/töissä, viedessä roskia ulos jne. Se oikea voi tulla vastaan ihan missä tahansa, kun vain nostat katseesi ylös sieltä älypuhelimen ruudulta ja olet valmis puhumaan tuntemattomille ihmisille.

Onko sinulla vinkkejä Porin sinkuille? Kirjoita kommenttia tuohon alapuolelle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here