Sinkut Porissa – 6 parasta paikkaa löytää seuraa Porissa

Sinkut PoriMissä tapaavat Porin sinkut?

Kaupungin yli 70 000 asukkaasta on luonnollisesti iso siivu myös sinkkuja.

Opiskelijoita tuo kaupunkiin yliopiston haarakonttorit ja ammattikorkeakoulu. Mutta myös aikuisempaa väkeä on, esimerkiksi 50+ sinkkuja.

Olit mitä ikäluokkaa tahansa, nyt meidän pitää vain löytää ne sinkut Porissa.

Listaamme 7 paikkaa, josta voit löytää seuraa Porissa – niin yöelämää kuin selväpäistä elämää:

1. Cabaret – yökerhomenoa nuorille

Rehtiä ja raakaa yökerhomeininkiä nuoremmalle kansanosalle tarjoaa Cabaret. Ikäraja 18, eli vähänkään aikuisemman ihmisen kannattaa harkita meneekö tänne vai muualle. Riippuu ihan persoonasta, mutta ainakin nuoret Porin sinkut viihtyvät täällä. Hyvä perus bilepaikka, mikäli tykkää tanssia ja iskeä naisia tai miehiä.

2. Bar Soma – baari, jossa Porin eliittikumppanit tapaavat

Bar Soma on tyylikäs baari/yökerho ja jonkinlainen Cabaretin vastakohta. Soma on korkeamman sosiaalisen statuksen omaaville porilaisille sinkuille, eli ei köyhille. Vitsi vitsi! Pääasiassa ihmiset yleensä näyttelevät paremmin toimeentulevaa kehittymättömän itsetunnon vuoksi, joten kyllä Somaan voi kuka tahansa fiksu ja filmaattinen sinkku mennä! Kauppakeskus IsoKarhun yläkerroksissa, joten high life on taattua.

3. Ravintola Punainen Kukko – myös aikuisille sinkuille

Jos olet jo kypsempään ikään ennättänyt, aikuinen sinkku, tutustu Punaiseeen kukkoon, eli PK:hon. Pääasiassa livebändejä viikonloppuiltaisin, joten musiikkityyli yleensä määrittelee jossain määrin myös kävijäkuntaa.

Tarjolla on 2 kerrosta, 5 eri baaria, joten ei tarvitse yhdessä kohtaa jäpittää koko iltaa. Sopii hyvin myös yksin yöelämään lähteville, koska voi keskittyä bändeihin ja siinä ohella sitten sivusilmällä flirttailla sopivien naisten tai miesten kanssa.

4. Porin kansalaisopisto – älykkö sinkut Porissa

Jos baarit ovat jo nähty ja haluat tavata kunnollisia ja fiksuja Porin sinkkuja, lähde kansalaisopiston kursseille. Valitse kurssi siten, että tykkäät aiheesta itse ja että voit kuvitella siellä käyvän myös sellaisia ihmisiä joista voisit olla kiinnostunut. Erityisesti kielikursseilla käy yleensä tasaisesti sekä miehiä että naisia. Näissä on yleensä ryhmätehtäviä tai harjoituksia vierustoverin kanssa, joten se on mitä mainioin tapa tutustua uusiin ihmisiin ja todennäköisesti myös muihin porilaisiin sinkkuihin!

5. Sporttiset Porin sinkut tapaavat salilla

Kun olet sinkku, on tärkeää vain olla aktiivinen ja viedä omaa naamaa näytille joka ikiseen paikkaan. Jos et jo treenaa, ala käymään salilla. Jos olet mies ja käyt jo jollain äijäsalilla, jossa naisia ei näy muuta kuin siivouskärryä työntämässä, vaihda salia.

Esimerkiksi Porin urheilutalolle pääsee edullisesti kertamaksulla treenaamaan. Salilla iskeminen ei toki ole samanlaista kuin baarissa, vaan se on hidasta ja usein jopa viikkoja/kuukausia kestävää ”väsyttämistä”. Ensin silmäpeliä, sitten moikataan ja jossain vaiheessa aloitetaan small talk.

6. Porista seuraa netistä

Jos olet keskivertokansalainen, et välttämättä kehtaa tehdä aloitetta yllä olevissa kohteissa. Ainakaan selvinpäin. Suunnataan siis internetin deittisivuille.

Porissa kun on populaa sen yli 70 tuhatta, on myös isoimmilla sivustoilla hyvät apajat löytää seuraa Porista. Treffimaisterin suositukset:

Jos olet yli 25-vuotias ja etsit seuraa tositarkoituksella, jopa parisuhteeseen asti, katso nämä palvelut läpi: (molempiin ilmainen rekisteröityminen, jolla näet ”tarjonnan” parissa minuutissa):

  • E-kontakti – Suomen suurin ja tasokkain deittisivusto
  • Happypancake.fi – yksi Suomen suurimpia, täysin ilmainen sivusto

Nuoremmille, kauniille ja rohkeille toimii myös Tinder. Ja jos olet yli 50-vuotias, katso vinkkimme 50+ treffailuun!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here