Sinkut Lappeenrannassa: 6 paikkaa löytää seuraa Lappeenrannasta

Sinkut LappeenrantaMissä ovat sinkut Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalassa?

Asukkaita LPR:ssä on vajaat 60 000 ja heidän vaihtuvuudestaan pitää osaltaan huolta amk ja teknillinen yliopisto.

Eli myös nuorta sinkkua on liikkeellä Lappeenrannassa.

Mutta oli ikäsi mikä tahansa, tässä Treffimaisterin 6 poimintaa ja vinkkiä sinulle, joka etsit seuraa Lappeenrannassa:

1. Amarillo Lappeenranta – bilemenoa nuorille

Amarillo, eli tuo yöelämän Hesburger, tarjoaa biletystä useampana iltana viikossa. Ikäraja on 20 eli se karsii ne junioreimmat tytöt ja pojat pois asiakaskunnasta.

Amarillo on melko varma valinta Lappeenrannan yössä, mikäli aikeissa on löytää seksiseuraa jo samana iltana. Miksei sieltä voisi löytyä vaikka tuleva ex-aviomiehesi tai -vaimosi?

2. Giggling Marlin – monipuolinen yökerho LPR:ssa

Gigglinissä on useampi eri tila; iso tanssilattia, jossa DJ hoitaa musiikin, karaokepuoli sekä sitten loppuillan romantisointiin lounge-puoli, jossa on helpointa hoitaa keskustelua ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa. Ikäraja on 18, eli myös nuorille soveltuva kerho on kyseessä.

Viikonloppuiltojen lisäksi auki myös keskiviikkoisin!

3. Old Cock – yöelämää myös aikuiseen makuun

Nimensä mukaisesti täällä viihtyvät vanhemmat k*rvät, eikun siis, myös aikuisemmat Lappeenrannan sinkut (vaikkakin ikäraja vain 18). Kyseessä on jopa 3 eri kerroksessa toimiva yökerhokompleksi, jossa on myös livebändejä, stand up -komiikkaa jne. Löytyy bileosastoa ja pubitunnelmaa sekä kesällä terassi.

4. Kansalaisopistolta seuraa Lappeenrannassa?!

Jos yöelämä ei houkuttele seuranhakumielessä, ja olet sinkku, kannattaa harkita jonkin uuden harrastuksen/aktiviteetin aloittamista.

Esimerkiksi Etelä-Karjalan kansalaisopistolla on monenlaisia kursseja tarjolla. Voit opiskella esimerkiksi kieliä (11 eri kieltä valikoimassa) tai vaikka musiikkiin tai taiteeseen liittyviä aiheita. Opiskelu ei ole mitään turhaa jäykistelyä, vaan ne ovat sosiaalisia tapahtumia, joissa on helppo tehdä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa.

Valitse siis jokin itseäsi kiinnostava aihealue, ja lähde tutustumaan koulutustarjontaan!

5. Lappeenrannan sinkut liikuntaharrastuksissa

Nykyäänhän kaikki sinkut käyvät salilla – oli tavoitteena sitten oikeasti treenaaminen tai muuten vain ihmisten ilmoille lähteminen. On helpompaa törmätä mielenkiintoisiin ihmisiin valosalla salilla kuin pilkkopimeällä lenkkipolulla. Eikä siellä lenkkipolun varrella puun takana sopivien kumppaniehdokkaiden väijyminen ole välttämättä se paras tapa bongata itselleen treffit.

Myös kuntonyrkkeily on oiva paikka tuoda naamaansa näytille. Joskus nämä ovat jaettuna miesten ja naisten vuoroihin, mutta jotkut järjestävät myös sekaryhmiä, jossa on niin miehiä kuin naisiakin.

Sitten on vielä joogat ja muut trendikkäät harrastukset. Kannattaa pitää silmät auki ja lähteä rohkeasti mukaan uusiin liikuntaharrastuksiin. Voit laajentaa hyvän päivän tuttu -verkostoasi ja ehkä sitä kautta joskus tapaat sen oikean?

6. LPR:n ja Etelä-Karjalan sinkut netissä?

Netti on tietenkin se helpoin tapa haravoida Etelä-Karjalan ja Lappeenrannan sinkkutarjontaa.

Tinder on yksi suosittu vaihtoehto. Mutta, moni on jo kyllästynyt Tinderin pinnalliseen menoon ja on siirtynyt perinteisempien deittipalvelujen äärelle:

Yksi hyvä Tinderin vastakohta on Eliittikumppani.fi – etenkin, jos olet noin 3-kymppinen tai vanhempi, ja etsit fiksua ja koulutettua seuraa. Tai katso listaamamme deittisivustot ja valitse sieltä jokin itsellesi sopiva sivusto.

Jos kaipaat vinkkejä nettiseuranhakuun, lue suuri nettideittailu-oppaamme.

Yhteenvetoa

Hait sitten seksiseuraa tai vakavempaa parisuhdetta, kannattaa yksinkertaisesti aktivoitua hieman joka saralla:

Netissä, uusissa harrastuksissa, erilaisissa tapahtumissa ja mahdollisesti myös työkuvioissa? Nostat vain katseesi sieltä älypuhelimen ruudulta ylös ja alat harrastamaan ”small talkia” ihmisten kanssa missä tahansa oletkin.

Ja nyt kun ollaan tässä netin puolella, käy kokeilemassa ainakin Eliittikumppani.fi (mikäli olet heidän kohdeyleisöään eli 30+ asiallinen mies tai nainen).

Onko sinulla vinkkejä Lappeenrannan sinkuille? Kirjoita kommenttisi tuohon alapuolelle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here