Sinkut Lappeenrannassa: 6 paikkaa löytää seuraa Lappeenrannasta

Sinkut LappeenrantaMissä ovat sinkut Lappeenrannassa ja muualla itärajan tuntumassa?

Asukkaita LPR:ssä on vajaat 60 000 ja heidän vaihtuvuudestaan pitää osaltaan huolta amk ja teknillinen yliopisto.

Eli myös nuorta sinkkua on liikkeellä Lappeenrannassa.

Mutta oli ikäsi mikä tahansa, tässä Treffimaisterin 6 poimintaa ja vinkkiä heille, jotka etsivät seuraa Lappeenrannassa:

1. Union Lappeenranta – bilemenoa nuorille

Melko tuore uutuus Lappeenrannan yöelämässä on Union. Se on puhtaasti bilettämiseen keskittyvä yökerho, jossa tapaat varsinkin 18-25-vuotiaita lappeenrantalaisia sinkkuja. Musiikista vastaavat DJ:t, joten täällä ei tarvitse kärsiä karaokesta tai humppaorkestereista. Avoinna vain viikonloppuiltaisin.

2. Giggling Marlin – monipuolinen yökerho LPR:ssa

Gigglinissä on useampi eri tila; iso tanssilattia, jossa DJ hoitaa musiikin, karaokepuoli sekä sitten loppuillan romantisointiin lounge-puoli, jossa on helpointa hoitaa keskustelua ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa. Ikäraja on 18, joka saattaa lannistaa aikuisempaa väestöä, mutta ilmeisesti pienessä kaupungissa ei ole varaa laittaa liian korkeita ikärajoja.

Viikonloppuiltojen lisäksi auki myös keskiviikkoisin!

3. Old Cock – yöelämää myös aikuiseen makuun

Nimensä mukaisesti täällä viihtyvät myös aikuisemmat Lappeenrannan sinkut (vaikkakin ikäraja vain 18). Kyseessä on jopa 3 eri kerroksessa toimiva yökerhokompleksi, jossa on myös livebändejä, stand up -komiikkaa jne. Löytyy bileosastoa ja pubitunnelmaa sekä kesällä terassi.

4. Kansalaisopistolta seuraa Lappeenrannassa?!

Jos yöelämä ei houkuttele seuranhakumielessä, ja olet sinkku, kannattaa harkita jonkin uuden harrastuksen/aktiviteetin aloittamista.

Esimerkiksi Etelä-Karjalan kansalaisopistolla on monenlaisia kursseja tarjolla. Voit opiskella esimerkiksi kieliä (11 eri kieltä valikoimassa) tai vaikka musiikkiin tai taiteeseen liittyviä aiheita. Opiskelu ei ole mitään turhaa jäykistelyä, vaan ne ovat sosiaalisia tapahtumia, joissa on helppo tehdä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa.

Valitse siis jokin itseäsi kiinnostava aihealue, ja lähde tutustumaan koulutustarjontaan!

5. Lappeenrannan sinkut liikuntaharrastuksissa

Nykyäänhän kaikki sinkut käyvät salilla – oli tavoitteena sitten oikeasti treenaaminen tai muuten vain ihmisten ilmoille lähteminen. On helpompaa törmätä mielenkiintoisiin ihmisiin valoisalla salilla kuin pilkkopimeällä lenkkipolulla.

Myös kuntonyrkkeily on oiva paikka tuoda naamaansa näytille. Joskus nämä ovat jaettuna miesten ja naisten vuoroihin, mutta jotkut järjestävät myös sekaryhmiä, jossa on niin miehiä kuin naisiakin.

Sitten on vielä joogat ja muut trendikkäät harrastukset. Kannattaa pitää silmät auki ja lähteä rohkeasti mukaan uusiin liikuntaharrastuksiin. Voit laajentaa hyvän päivän tuttu -verkostoasi ja ehkä sitä kautta joskus tapaat sen oikean!

6. Etelä-Karjalan sinkut netissä?

Netti on tietenkin se helpoin tapa haravoida Etelä-Karjalan ja Lappeenrannan sinkkutarjontaa. Ei kannata rajata hakua liian suppeaksi, vaan katsele tarjontaa vaikka 50 km säteeltä. Pieni etäsuhde ei tunnu missään, jos löydät jonkun ihanan tyypin!

Rekisteröidy aluksi näihin kahteen (ilmaiseksi näet jo parissa minuutissa sinkkutarjonnan!):

  • Happypancake.fi – täysin ilmainen sivusto ja runsaasti käyttäjiä
  • E-kontakti.fi – niinikään valtavasti käyttäjiä ja erittäin kätevät hakuominaisuudet, jolla voi etsiä sijainnin perusteella sinkkuja

Jos kaipaat vinkkejä, lue suuri nettideittailu-oppaamme.

Oli itsellesi sopivin seuranhakutapa mikä tahansa yllä olevista, pääasia, että aloitat. Ryhdy aktiivisesti etsimään seuraa, niin ei aikaakaan, kun pääset jo treffeille.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here