Nettideitti haussa? Katso nämä vinkit ja 5 parasta nettideittisivustoa

nettideittiNettideitti löytyy näin! Listaamme ensin parhaat suomalaiset nettideittisivustot ja lopuksi vielä 5 tärkeää vinkkiä nettideittailijalle.

Mennään suoraan asiaan, eli näiltä seuraavilta sivustoilta löydät suurimman määrän suomalaisia sinkkuja.

Mitä enemmän käyttäjiä palvelussa on, sitä parempi mahdollisuus sinun on löytää sinulle sopivaa nettideittiseuraa.

Tässä Treffimaisterin TOP 5:

1. Happypancake.fi – paras ilmainen nettideitti

Happypancake on suosittu ilmainen nettideitti. Se on monien mielestä se parempi ja ”siistimpi” versio Suomi24 Treffeistä.

nettideitti ilmainen

Tosin sivusto kärsi hieman, kun sitä uudistettiin tuossa 2018 keväällä. Moni lukijamme sanoi, että sieltä ei enää löydy yhtä paljoa käyttäjiä kuin vanhalla sivustolla.

 

2. E-kontakti.fi – tasokas nettideittisivusto

E-kontaktissa on runsaasti sinkkuja ympäri Suomea. Itse sivusto toimii todella sujuvasti ja se onkin rakennettu isolla rahalla Alma Median toimesta. Parhaiten sieltä löytävät seuraa yli 25-vuotiaat sinkut, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella.

nettideittisivusto

Palveluun voi rekisteröityä ilmaiseksi, jolloin näet kumppaniehdokkaat. Jos haluat viestitellä sinkkujen kanssa, pitää palvelusta maksaa.

Muuten.. Rajoitetun ajan, Treffimaisteri tarjoaa E-kontaktiin 3 päivän ilmaista täysjäsenyyttä. Tee näin:

  1. Liity tästä E-kontaktiin
  2. Täytä profiilisi ja tutustu sivustoon
  3. Kun kaikki on valmista, kytke 3 päivän ilmainen jäsenyys maksu-sivulta syöttämällä seuraava koodi: EKKES419

 

3. Eliittikumppani – koulutetut 30+ sinkut

Eliittikumppani.fi:ssä tyypillinen käyttäjä on reilu 3-kymppinen, kaupunkilainen ja hyvin koulutettu. Tiettävästi noin 70 % palvelun käyttäjistä on korkeakoulutuksen saaneita. Jos osut tuohon ihmisryhmään, Treffimaisteri suosittelee ehdottomasti kokeilemaan Eliittikumppania.

akateemisten nettideittipalvelu

Palvelu on hieman kalliimpi kuin esimerkiksi E-kontakti, mutta moni (myös naiset) ovat silti valmiita maksamaan, että pääsevät tasokkaammalle nettideittisivulle.

Rekisteröidy Eliittikumppani.fi:hin ensin ilmaiseksi, täytä persoonallisuustesti (tämä on mielenkiintoinen) ja sitten näet kumppaniehdokkaita.

 

4. Suomi24 Treffit

Suomi24 Treffit on yksi suurimpia nettideittejä. Jos olet nainen, tulet todennäköisesti saamaan paljon yhteydenottoja – asiallisesta asiattomaan. Jos etsit seksiseuraa nopealla aikataululla, lienee Suomi24 silloin hyvä valinta sinulle.

suomi24 deitti

Tosin, miehiä on runsaasti, joten jos olet mies, sinun pitää olla vähän laadukkaampaa lihaa, jotta skooraat itsellesi deittiseuraa.

 

5. 50plusmatch.fi – yli 5-kymppisten nettideitti

nettideitti 50+

50plusmatch.fi:ssä on todella maanläheinen ja leppoisa meininki. Vaikka Treffimaisteri ei ole vielä saavuttanut tätä ikää, pikainen tutustuminen palveluun paljasti kuinka sosiaalisempaa ja rennompaa meno on verrattuna nuoremman kansan nettideittisivustoihin. Sukupuolijakauma on hyvin pitkälti fifty-sixty, eli yhtä paljon miehiä ja naisia.

Jos olet yli 50-vuotias ja sinulla on nettideitti hakusessa, rekisteröidy ihmeessä 50plusmatch.fi:hin!

5 ”hyvä tietää” -pikavinkkiä, joiden avulla nettideitti löytyy

1. Turvallisuus

Vähän väliä saa lukea uutisista juttuja kuinka se ”ihana nettideitti” olikin täysi huijari tai jonkin sortin stalkkeri. Eli, järki päähän äläkä rakastu pelkästään netin välityksellä. Treffimaisterin mielestä netti on vain työkalu, jolla järjestetään ne ensimmäiset treffit, jossa sitten tutustutaan oikeammin.

Jos joku lähestyy sinua ulkomailta käsin esimerkiksi englanniksi kirjoittaen, yllä olevilla nettideittisivustoilla, on kyseessä 99 % varmuudella huijari.

2. Älä paljasta liikaa

Jatkoa edelliseen. Nettideittaillessa älä paljasta kotiosoitetta tai koko nimeäsi. Jos pääsette siihen pisteeseen, että järjestelette treffejä paikalliseen kahvilaan, silloin voi harkita vaihtavansa puhelinnumeroita. Monissa palveluissa on sisäänrakennettu chat-ominaisuus, joten edes puhelinnumeroita ei välttämättä tarvitse vaihtaa.

3. Sovi treffit julkiselle paikalle

Ja ensimmäistä kertaa uutta ihmistä tavatessa, on ehdottomasti paras ja turvallisin tapa tavata kahvilassa tai muualla ihmisten ilmoilla. Varaat tunnin tai kaksi, käytte juttelemassa niitä näitä. Ei missään nimessä kannata lähteä minnekään syrjäiselle mökille ensitreffeille.

4. Ota rennosti & pidä hauskaa

Edelliset vinkit meni lähinnä turvallisuuslinjalla, mutta monille ne eivät ole itsestäänselvyyksiä edelleenkään. Eli pidä järki päässä, mutta sydän ja mieli avoinna. Juttele monen ihmisen kanssa ja katso kenen kanssa kemiat kohtaavat.

Kirjoita profiiliisi itsestäsi sekä siitä, mitä toivot kumppaniltasi. Jos nettideittailija kirjoittaa vain itsestään, jää siitä hieman etäinen kuva ja lukija jää ihmettelemään, että etsiikö hän oikeasti ketään vai pönkittääkö hän vain omaa egoaan? Olet kiinnostavampaa seuraa, kun tiedät suurin piirtein sen, millaista ihmistä etsit. Äläkä unohda huumoria profiilitekstistä ja kun juttelet ihmisille (mikäli se tulee sinulta luonnostaan).

Iloinen ja positiivinen asenne toimii aina.

5. Pysy aktiivisena

Se unelmiesi nettideitti ja elämänkumppani ei löydy välttämättä päivän, viikon tai kuukausienkaan jälkeen. Eli pysy aktiivisena, lähettele viestejä, päivitä omaa profiiliasi. Ja liity useammalle eri nettideittisivulle, niin sinulla on suurempi mahdollisuus tavata se oikea!

Millaisia nettideittikokemuksia? Kommentoi tuohon alapuolelle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here