Mitä tehdä treffeillä? Tässä 17 ideaa perus kahvilatreffien sijasta!

Mitä tehdä treffeilläOnko deitti kiikarissa ja vielä pitäisi päättää mitä tehdä treffeillä?

Ei hätää.

Treffimaisteri listaa ideoita treffeille, jotta homma ei mene aivan kiusalliseksi hiljaisuudeksi.

Tai oletko jo parisuhteessa ja pitäisi saada suhteeseen kipinää lähtemällä treffeille?

Jos olet ensimmäisille treffeille lähdössä, moni kohtalotoverisi saattaa ujostella ja jännittää ideaa siitä, että pitäisi istua hiljaisessa kahvilassa vastakkain ja keksiä juttua.

Jos tilanne on tämä, tarvitaan sen kahvilan sijaan ympäristö, jossa molemmat tuntevat itsensä mukaviksi ja pääsevät olemaan omia itsejään. Jos jäätyilee kahvilatreffeillä, et pääse näyttämään kuinka helkkarin hyvä tyyppi oletkaan.

Treffimaisterin ideoita aktiviteettitreffeille:

1. Piknikkitreffit

Ravintolassa syöminenhän on hieman jäykkää, kun siinä istuskellaan vastakkain ja odotellaan ruokaa. Jos jännittää, niin syöminenkin on vähän hankalaa. Siinä saattaa takertua basilikan lehti ylähammasrivistöön kiinni. Yritä siinä sitten tehdä vaikutusta toiseen ihmiseen, kun puoli-suuta on tumman vihreänä koko treffien ajan.

Rennompi vaihtoehto syömiselle on lähteä treffeille puistoon (kesällä) ja kerätä omat eväät. Sopikaa, että toinen tuo juomia ja toinen tuo pientä naposteltavaa. Puistossa voi ottaa aurinkoa eikä hiljaiset hetketkään tunnu yhtä kiusallisilta kuin ravintolassa.

2. Kävely

Lähtekää kävelylle – vaikka turistikierrokselle. Helsingissä treffeille voi mennä vaikka kävelemään kaivopuiston läpi ja siitä sitten kahville tai jätskille.

Kävellessä juttu lentää rennommin, kun ei tarvitse niin paineessa olla.

3. Kokkauskurssi

Jos olette molemmat intohimoisia syöjiä ja ruoanlaittajia, ovat kokkauskurssit nostamassa suosiotaan. Lähtekää vaikka thai-ruokakurssille. Siellä keskittyminen on kokkaamisessa, mutta siinä ohessa voi myös heittää hieman vapautuneemmin läppää.

Lue myös: 9 paikkaa, jossa tavata sinkkunaisia tai -miehiä!

4. Ulkoilmatapahtumaan.. messuille?

Katso kotikaupunkisi tapahtumakalenteria. Jos siellä on katuruokapäivät tai muu tapahtuma, jonka uskot kiinnostavan edes jossain määrin treffikumppania, ehdota tätä.

5. Baariin, jossa on lautapelejä tai biljardipöytä

Eikös tämä ole aika varma rennon tunnelman luoja? Vähän drinksua ja siinä ohessa pelataan jotain lautapeliä, biljardia tai vaikka tikanheittoa.

6. Museoon

Nyt on hyvä mahdollisuus lähteä museoon. Jos sinkkuna elellessä sinulle ei tulisi mieleenkään lähteä museoon, on tämä hyvä ja persoonallinen treffi-idea. Itse asiassa Helsingissä jotkut museot ovat jopa järjestäneet sinkkupäiviä.

7. Konserttiin

Bongaa jokin ilmaiskonsertti tai molempien suosikkibändin keikka. Mikäs sen parempana tunnelmankasvattajana treffeille kuin molempien suosikkiartisti.

8. Elokuviin

Kun pohditaan treffi-ideoita, on lähes klassisin se leffaan lähtö. Elokuvissa istuminen on sinänsä  Jos on ujo eikä meinaa keksiä jutun juurta, vie elokuva sopivasti huomiota siitä jäätävästä hiljaisuudesta. Ja leffan jälkeen voi puhua itse elokuvasta.

9. Stand uppia katsomaan

Kiinnostaako standup-komiikka? Monia suomalaisia kiinnostaa ja nykyään standup-tapahtumia järjestetään niin pienissä baareissa kuin isoissa areenoissakin. Jos tämä on molempien juttu, toimii huumori mitä parhaimpana jäänmurtajana treffikaksikon välillä.

10. Mustikoita poimimaan

Syksyllä painukaa metsään poimimaan mustikoita ja tehkää siitä illalla mustikkapiirakka. Jos olet mies, salli egosi lähteä marjanpoimijaksi edes päiväksi, niin piirakan saanti on taattu.

11. Kajakoimaan tai polkuveneilemään

Kanoottisessio Helsingin edustalla nättinä kesäpäivänä on hyvä valinta aktiivisille sinkuille. Tai Töölönlahden venevuokraamosta polkuvene alle ja vesille.

12. Viinin- tai oluenmaistelusessio

Pieni annos alkoholia veressä saa ujommankin treffailijan suun käyntiin. Baariin ryyppäämään lähtö ei välttämättä ole se paras idea, mutta tällainen viinin- tai hipsteri-oluen, eli craft beerien maistelu on hauska tekosyy ottaa hieman rohkaisujuomaa.

13. Biitsille ottamaan arskaa tai pelaamaan jotain

Jos olette itsevarmoja olemaan puolialasti, on biitsillä helppo nähdä jo minkä näköisen treffikumppanin kanssa ollaan liikkeellä. Auringonottoa ja juttelua. Tai aktiivisemmalle pariskunnalle beach volleyta tai tenniksen kaltaisia rantamailapelejä.

14. Kiipeilemään

Jos et epäröi lähteä urheilutreffeille, on seinäkiipeily suosittu ja hauska harrastus. Homma on turvallista valjaineen päivineen ja mikäli molemmat ovat ensikertalaisia, sitä hauskempaa.

15. Keilaamaan (tuplatreffit?)

Hohtokeilaaminen on hauskaa puuhaa. Olisiko tuplatreffeissä ideaa? Kunnon hohtokeilausporukka muodostuu yleensä noin 4 ihmisestä. Siihen oheen vielä hieman olutta tai lonkeroa, niin tunnelmakin rentoutuu.

16. (Hohto)minigolfaamaan

Kesällä lähes jokaiselta paikkakunnalta löytyy minigolf-radat. Esim. Helsingissä ja Tampereella myös sisätiloista löytyviä ratoja. Joistakin paikoista myös bilehenkistä hohtominigolfausta.

Lue myös: 7 vinkkiä ensimmäisille treffeille!

17. Netflix & chill

Jos olette jo ekat treffit hoitaneet pois alta ja seuraava vaihe on kotona tapahtuvat treffit, on jonkin TV-ohjelman katsominen aina hyvä tekosyy kutsua toinen kotiisi. Jos TV:stä tulee jokin koko kansan suosikkiohjelma, kutsu hänet katsomaan sitä tai jotain yhteistä suosikkianne.

Siinä joitain treffi-ideoita sellaiselle, joka ei halua lähteä istumaan kahvilaan tai ravintolaan vastakkain istumaan kuin työhaastattelussa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here