Yksille deittipalvelusta kokemuksia – Treffimaisterin ensipuraisu

Yksille deittipalvelu kokemuksiaInternetin deittailuviidakkoon on saapunut uusi tulokas, deittipalvelu nimeltään Yksille.

Treffimaisteri päätti ottaa palvelun testiin ja listata ajatuksia ja kokemuksia Yksille deittipalvelusta.

Kyseessä on Suomi24:n ja Aller Median pyörittämä palvelu, joten ihan merkittävän iso yritys on palvelun taustalla.

Listasimme 5 asiaa ja ajatusta tästä uudesta palvelusta:

1. Yksille vs. muut palvelut – mitä eroa?

Vaikuttaa, että Yksille deittipalvelulla ei ole mitään tiettyä strategiaa miten se eroaa muista deittisivustoista. Se ei yritä erottautua olemalla esimerkiksi vain nuorille, vanhoille, tai muulle tietylle ihmisryhmälle. Kaikki yli 18-vuotiaat ovat kohderyhmää!

Teknisesti ottaen, se on tehty mobiili edellä ja hieman mukaillen Facebookia ja muita sosiaalisia medioita. Siellä on syöte-sivu, johon voi kirjoittaa omia ajatuksia, ja johon myös päivittyy uudet palveluun liittyneet käyttäjät (jotka täsmäävät sinun hakukriteeriesi kanssa). Tilapäivitysten tekeminen saa sinua näkyville. Palvelu siis yrittää tehdä käyttäjistä aktiivisia myös julkisessa feedissä.

Palvelussa deittiprofiilisi on todella simppeli – vain yksi tekstikenttä. Käyttäjät kertovat itsestään yleensä yhdellä lauseella.

Tutustumisen voi aloittaa klikkaamalla ”Juttele”-nappia, josta aukeaa chat-ikkuna.

Et voi sinänsä hakea ominaisuuksien perusteella käyttäjiä, vaan hakukriteerit ovat periaatteessa vain:

  • valitsemasi ikähaitari
  • sukupuoli
  • alue

Yksille.fi

2. Nämä vaaditaan liittymiseen

Yksille.fi utelee liittyvältä jäseneltä muun muassa etunimen, sukunimen (ei näy muille käyttäjille), syntymäajan, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Myös kasvokuva tulee lisätä, jotta rekisteröitymisessä pääsee eteen päin. Itse deittiprofiilisi on todella lyhyt tekstikenttä, johon vain pyydetään kertomaan itsestäsi. Eli palvelu perustuu siihen, että kuvasi on kiinnostava ja pystyt ”myymään itsesi” tuolla lyhyellä tekstikentällä.

Lisäksi on omana erikoisuutena kohta, jossa valitset 3 sinulle mieluista paikkaa mennä ensimmäisille treffeille.

Yksille treffit
Kuvakaappaus yksille.fi:stä

Rekisteröityminen menee läpi hetkessä, jonka jälkeen pääset selaamaan ”tarjontaa”, eli sinun kriteereihisi osuvia käyttäjiä.

Lue myös: Suomen TOP 10 treffipalstat listattu

3. Yksille.fi on toistaiseksi vielä ilmainen

Tällä hetkellä Yksille.fi vaikuttaa olevan täysin ilmainen, mutta käyttöehdoissa puhutaan palvelun maksamisesta, joten pian palvelu muuttunee maksulliseksi.

Yleensä deittisivustot nimittäin käynnistetään ilmaisena ja myöhemmin, kun käyttäjiä on tarpeeksi, tulee palvelu – osittain tai kokonaan – maksulliseksi. Näin saattaa käydä myös Yksillelle (vai miten tämä pitäisi taivuttaa?).

Katso myös muut listaamamme ilmaiset treffisivustot!

4. Millaista porukkaa?

Käyttäjissä on melko paljon naisia – niin 25-35 -ikähaarukassa kuin myös ”toisen kierroksen” treffailijoita – 40+, 50+ ja jopa yli 60-vuotiaita. (Lue myös vinkkimme 50+ treffeille, jos olet tätä ikäluokkaa)

Palvelu on niin uusi, että vielä sille ei vaikuta kehittyneen mitään tiettyä mainetta tai tyypillistä sinkkujäsentä. Mutta deittiprofiilin yksinkertaisuus viittaa siihen, että palvelusta tulee suoraviivaisen simppeli – hieman kuin Tinder (ilman hyväksy/hylkää -toimintoa kuitenkin).

Jonkin verran seassa näkyy myös feikkiprofiileja, eli kuva vaikuttaa olevan itäblokkilaisen mallitoimiston kuvagalleriasta ja profiilitekstissä puhutaan, että nainen olisi valmis myös ”vapaamieliseen” seuranhakuun. Naiset saavat nettitreffeillä muutenkin seksiehdotuksia, joten tuskin mallin näköisen naisen tarvitsisi asiaa erikseen mainita.

5. Turvallisuus?

Sivustoa pyörittää siis Aller Media, joka pyörittää mm. Suomi24 -sivustoa sekä monia muita aikakausilehtiä/verkkolehtiä. Sivusto on siis tietoturvaltaan luotettava.

Entä sitten käyttäjät ja asiattomien sellaisten moderointi?

Tällä hetkellä palvelu on siis ilmainen eikä palvelussa ole kovin tarkkaa seulaa tai kontrollia ylläpidon toimesta. Kannattaa siis varoa huijareita ja säätäjiä ettet paljasta itsestäsi liikaa henkilökohtaisia tietoja.

Kun ja jos palvelu muuttuu maksulliseksi, todennäköisesti myös pahimmat huijarit ja muut asiattomat matelijat kaikkoavat..

Loppuarvio

Yksille.fi on melko suoraviivainen deittipalvelu: profiiliin vaaditaan vain yhden lyhyen tekstikentän täyttö ja kumppaniehdokkaita voi lähestyä heti ja nopeasti ”Juttele”-toiminnolla.

Näin vuoden 2017 alussa käyttäjiä palvelussa on kuitenkin melko vähän. Suomessa kun on sen verran vähän väkeä ja harvaan asuttuna, on yksinkertaisesti järkevintä suosia niitä suurimpia sivustoja, kuten Happypancakea (täysin ilmainen) tai E-kontakti.

Eli tällä hetkellä jos liityt Yksille -palveluun, olet niitä ensimmäisiä kokeilijoita. Raportoimme lisää, kun näemme mihin suuntaan palvelu lähtee kehittymään!

Joko sinulla on kokemuksia Yksille.fi deittipalvelusta? Laita kommenttia alle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here