Nextlove kokemuksia – sinkkuvanhemmille ja eronneille suunnattu palvelu

Nextlove kokemuksiaInternetin deittisivut ovat erikoistumassa yhä tarkemmin tiettyjä kohderyhmiä palvelemaan.

Tässä artikkelissa Treffimaisterin kokemuksia Nextlove -nimisestä palvelusta.

Kyseessä on siis ”avioeronneille ja yksinhuoltajille” suunnattu deittisivusto.

Se operoi kuta kuinkin kaikissa Pohjoismaissa ja etenkin Ruotsissa se on saavuttanut jo suosiota. Suomen sivusto ei puolestaan ole vielä lähtenyt samanlaiseen lentoon.

Palvelu on Suomessa siis melko uusi. Suomessa on tuhansia yh-äitejä, jotka etsivät miestä, sekä avioeron kokeneita, joten luulisi kohderyhmää riittävän.

Nextloveen rekisteröityminen

Kyseessä on siis melko tavanomainen deittisivusto. Rekisteröityminen sähköpostiosoitteella ja salasanalla tai esimerkiksi Facebook- tai Google-tilejä käyttäen. Rekisteröitymisen jälkeen käyt sähköpostissasi vahvistamassa sähköpostiosoitteen, jonka jälkeen pääset näkemään kumppaniehdokkaita.

Jos löytyy mielekkäitä deittiprofiileja, joille haluaa lähettää viestiä, flirttiä tai muuta kommunikaationtynkää, sitten pitää ottaa maksuvälinettä esiin.

Käyttäjät Nextlovessa

Miehenä rekisteröityessä näkyviin tulee naisia niin Suomesta, Norjasta kuin Ruotsistakin. Palvelu näemmä siis sekoittelee käyttäjiä maiden välillä. Tämä johtunee Suomen sivuston käyttäjien vähyydestä.

Seassa on myös hieman epäilyttäviä profiileja; ulkomaisia nimiä, eksoottisia ulkonäköjä ja maisemia kuvissa. Lisäksi profiileissa ei ole täytettynä tietoja ja miehiä haetaan 18-100 ikävuoden skaalalla. Kyseessä saattaa olla jonkinlaisia täyteprofiileja.

Mutta, mikäli olet nainen, on kaikilla deittisivustoilla yleensä runsaasti miehiä tarjolla.

Nextlove hinnasto & maksaminen

Palvelussa voit nähdä käyttäjien profiilit ja kuvat, mutta kommunikoimaan ei ilmaiseksi pääse. Jos haluat päivittää tilin premiumiksi, näyttävät hinnat seuraavilta:

  • 3 kuukautta 39,99 € / kk (yhteensä 119,97 €)
  • 6 kuukautta 29,99 € / kk (yhteensä 179,94 €)
  • 12 kuukautta 19,99 € / kk (yhteensä 239,88 €)

Maksutapoina on tarjolla:

  • yleisimmät luottokortit (Visa, Mastercard, Diners Club, Amex..)
  • PayPal
  • Neteller
  • entercash
  • paysafecard

HUOM. Nextlovessa jäsenyys jatkuu automaattisesti, mikäli et sitä tilisi asetuksista käy keskeyttämässä. Tämä on yleensä aika standardi näissä ulkomaisessa omistuksessa olevilla deittisivustoilla. Nextlovea muuten pyörittää Maltalle rekisteröity yritys.

Loppuarvio

Treffimaisterin kokemukset näin 2017 tammikuussa Nextlovesta eivät vielä vakuuttaneet. Kumppaniehdokkaita, ainakin helsinkiläisiä naisia, on vielä varsin niukasti.

Ehkä käyttäjämäärät lisääntyvät ajan myötä, se jää nähtäväksi. Mutta sillä välin, tutustu esimerkiksi Eliittikumppani kokemuksiimme (se on yllättävän hyvä seuranhakusivusto niin sanotusti toisella kierroksella olevilla deittailijoille ja yksinhuoltajille).

Tai katso listauksemme ilmaisista treffisivustoista.

Ja jos sinulla on Nextlove kokemuksia, laita kommenttia alapuolelle!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here