Mies etsii miestä: 7 vinkkiä gay-treffeille

Mies etsii miestäMiten onnistua deittailussa kun mies etsii miestä?

Ehkä olet jo Grindrin tehokäyttäjä ja tottunut treffailija, mutta ehkä olet se pitkästä heterosuhteesta eronnut ja kaapista ulos tullut aikuinen mies, joka nyt etsii ensimmäistä kertaa miesseuraa?

Oli taustasi mikä tahansa, tässä artikkelissa vinkkejä kun etsit homoseuraa tositarkoituksella.

Tiesitkö muuten, että väestöstä karkeiden arvioiden mukaan n. 1 % ilmoittaa olevansa homoja ja jopa 15-20 % tunnustaa omanneensa jonkinlaisisa tunteita samaa sukupuolta edustavia kohtaan (kertoo Wikipedia).

Homoseuraa voi löytää asialleen omistautuneilta deittisivustoilta tai sitten ihan kaiken kansan treffipalveluista – kaikissa on aina mahdollisuus asettaa myös ”mies etsii miestä” -hakukriteeri.

Esimerkiksi:

E-kontakti.fi – yksi Suomen suurimpia deittipalveluja. Löytyy myös miestä miehelle – erityisesti aikuisempia miehiä.

Eliittikumppani.fi – tasokkaampaa miesseuraa (pääkaupunkiseudulla paras valikoima miehiä – ei niinkään pienemmillä paikkakunnilla)

Tai katso listaamamme deittisivustot (niissä voi yleensä kaikissa etsiä myös samaa sukupuolta edustavia ihmisiä)

Kun gay-treffit on sovittu, miten niillä sitten pärjätään? Kyseessä ei ole mitään rakettitiedettä, mutta tässä käytännön vinkkejä:

Gay-treffit sujuvat näillä 7 vinkillä

1. Älä kerro heti kaikkea eka treffeillä

Älä avaudu ihan kaikesta ensimmäisillä treffeillä. Perusasiat tulee tietenkin vaihdettua, mutta nyt ei ole tarkoitus hehkutaa jokaista saavutustasi elämässäsi. Työhaastattelussa kenties ”myydään” itseä hieman kovempaa, mutta eka treffeillä, ota hitaasti äläkä paljasta itsestäsi heti ihan koko tarinaa.

2. Kysy kysymyksiä (mutta älä tee siitä haastattelua)

Jotkut saattavat keksiä kysymyksiä etukäteen treffeille mennessä, mutta tällainen haastattelumainen tiedustelu on yleensä miehille turn off.

Eli ole utelias ja kiinnostunut miehestä, tekemättä siitä haastattelua.

3. Vältä puhumista seksistä

Kun mies etsii miestä hieman vakavempaan parisuhteeseen, ei kannata ottaa ”top vai bottom” -keskustelua esille vielä näillä ensimmäisillä treffeillä. Jos haluat vain yhden yön seuraa, sitten tietty, mutta jos haluat tästä kehkeytyvän jotain vakavempaa, keskity tuntemaan hänet ensin ihmisenä.

4. Ei ole tarvetta yrittää tehdä vaikutusta

Useilla saattaa olla taipumus pitää sellaista kiiltävää ja hohdokasta imagoa yllä. Ehkä haluat yrittää tehdä vaikutusta ”liikaa” jollain teennäisillä asioilla. Tätä kannattaa välttää. Useimmat homomiehet arvostavat a) sellaista, joka on sujut itsensä kanssa ja b) on itsevarma.

Kun yrität tehdä vaikutusta liikaa, se näyttää usein vain feikiltä ja teennäiseltä.

5. Yksi drinkki riittää!

Vaikka ne treffit tuntuvat sujuvan hyvin ja juttua riittää, kannattaa silti jättää se juomapuoli siihen yhteen-kahteen. Ettei vaan lähde se kuuluisa mopo käsistä.

Tai mieluummin suosia ihan vain kahvilatreffejä. Tositarkoituksella kumppania etsiessä yhteinen ”ryyppyilta” heti ensimmäisellä tapaamisella ei ole hyvä idea.

6. Älä kysy miten treffit menivät

Jätä treffikumppanille hengitystilaa ja älä ala vielä treffien aikana tai hyvästellessä kysymään miten treffit menivät. Jos tykkäsit, sano nauttineesi treffeistä ja jätä asia siihen. Katso miten hän vastaa. Älä ala vielä tiedustelemaan uusia treffejä vaan laita myöhemmin vaikkapa viestiä, jossa kiität illasta. Toisia treffejä voidaan sitten kysellä, mikäli juttu tuntuu jatkuvan esim. siellä Whatsappin puolella.

7. Ei seksiä ensimmäisillä treffeillä

Vaikka kuinka olisi hyvä meininki treffien päätteeksi ja ehkä suudelmat vaihdettu, muista tämä:

Jos haluat syvällisen parisuhteen miehen kanssa, ei sitä rakenneta ensimmäisenä iltana. Toki juttu voi toimia vaikka eka treffeillä seksiä olisikin, mutta varminta on rakentaa juttua hitaasti ja varmasti. Odota ja katsele tilannetta uudestaan toisilla treffeillä!

Lähde: Gaypopbuzz.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here