Vanhempaa naista nuorelle miehelle – parhaat sivustot + 6 vinkkiä treffeille

Vanhempaa naista nuorelle miehelleAi että mistä löytyy vanhempaa naista nuorelle miehelle?

Tai miten homma pitäisi hoitaa kotiin, jos ei ole vielä kovinkaan kokenut puumanmetsästäjä?

Näihin asioihin pureudutaan tässä Treffimaisterin teoksessa.

Ensinnäkin:

Jos olet parikymppinen nuori mies, ja haluat löytää seuraa sinulle ”vanhoista” naisista, eli sanotaan nyt 35+ naisista, on tilanne hyvä.

Syystä, että:

Esim. tämän jutun mukaan miesten seksuaalinen huippu ajoittuu 20-25 -ikävuosiin siinä missä naisen huippu ajoittuu 35-40 -ikävuosien paikkeille.

Kun miehen seksuaalinen huippu on jo takanapäin, 35+ nainen alkaakin ikätoveriensa sijaan pitämään silmänsä auki myös nuorille ja vetreille miehille. Samoin käy yleensä myös miehen preferensseille; iän myötä katse kääntyy yhä nuorempiin naisiin.

Täten markkinat ovat mitä täydellisimpiä kun nuorempi mies etsii vanhempaa naista.

Eli aloitetaan parhailla areenoilla tavata naisia, listan jälkeen vielä vinkkejä sen vanhemman naisen hurmaamiseen. Ja edelleen: ”vanhempi nainen” on aika laaja käsite, mutta oletetaan, että olet 2-kymppinen ja se itseä n. 10-20 vuotta vanhempi kiinnostaa.

Top 5 sivustot, josta vanhempaa naista nuorelle miehelle

1. Suomi24 Treffit

Maan suurin internetissä toimiva lihatiski, Suomi24 Treffit tarjoaa treffipalstaa, jossa on sinkkuja kaikista ikäluokista. Palvelussa on jokseenkin niukasti naisia miehille – noin 30 % – mutta palveluun helppo ja nopea rekisteröityminen ja tunnettavuus tuovat sivustolle kävijöitä.

2. Happypancake.fi

Hieman tuntemattomampi suuruus, Happypancake.fi on varsin suuri deittisivusto. Seuranhaku on asiallista, sillä profiilikuvat ja -tekstit tarkastetaan ylläpidon toimesta ennen niiden julkaisua. Runsaasti myös vanhempia naisia eikä pelkästään ankkailmeisiä pissaliisoja.

3. Eliittikumppani – koulutettua laatunaista

Jos haluat etsiä fiksua ja tasokasta uranaista, suuntaa Eliittikumppaniin. Ei ole väliä vaikka et omaa vielä jäätävää koulutusta, vaan asiallisella käytöksellä pääsee pitkälle. Palvelussa on kansaa kaikilta elämänaloilta, mutta vaikutuksen koulutettuun naiseen teet herrasmiesmäisellä käytöksellä.

4. Match.com – erityisesti pääkaupunkiseudun naisia

Match.com on niinikään hyvä paikka löytää vanhempaa naista nuorelle miehelle. Se on iso kansainvälinen deittisivusto, jossa on suomalaisten naisten lisäksi myös muiden Match-maiden sinkkuja. Palvelu ei ole Suomessa niin iso, mutta jos asut pääkaupunkiseudulla, pitäisi tarjontaa olla hyvin!

5. E-kontakti – runsaasti asiallisia 35+ naisia

E-kontakti on yksi Suomen suurimpia deittisivustoja. 2-kymppisiä palvelussa on hieman niukemmin, mutta kun mennään yli 35 vuoden ikäluokkaan, niin tarjontaa alkaa löytymään!

Rekisteröityminen on ilmaista ja pääset näkemään naisten profiileja. Jos ja kun haluat viestitellä, silloin tulee jäsenmaksu maksettavaksi (silti halvempi kuin baarireissu).

Vinkit nuorelle miehelle, joka etsii vanhempaa naista

Oletetaan, että et ole etsimässä itsellesi vaimoa naisesta. Haluat vain deittailuelämääsi virikettä sen vanhemman naisen myötä. Kyllä aikuinen nainenkin asian aistii, vaikka lähestyt häntä täysin asiallisesti. Ja tästä vinkkejä nuorelle miehelle:

1. Älä tee iästä numeroa

Älä lähde häpeilemään sitä, että lähdet iskemään vanhempaa naista. Eli, kohtele naista aivan tasavertaisena ihmisenä äläkä lähde heittämään mitään puumaläppää. Mikäli hän itse ottaa ikäeron puheeksi, vasta sen jälkeen saat puhua aiheesta.

2. Kehu!

Vanhemman sukupolven suomalaiset miehet ovat helvetin huonoja antamaan kohteliaisuuksia. Sinä voit olla se ei-suomalaisesti käyttäytyvä hurmuri, joka osaa vetää juuri oikeista langoista. Esimerkiksi netissä tai treffeillä älä vedä sitä perus ”olet kaunis” -kommenttia. Se on liian geneerinen ja persoonaton. Kehu jotain minkä näet kuvassa. Esim. se asu, joka on hänen päällään tai tilanne, jossa kuva on otettu. Kehu jotain tiettyä asiaa, jotta hän kokee, että olet oikeasti kiinnittänyt huomiota häneen.

Jos heität massaviestinä treffipalstan kaikille naisille ”oot kaunis”, niin nainen kyllä aistii tämän ja kokee, että sama viesti on lähetetty 50 eri naiselle.

3. Anna huomiota, eli kuuntele

Toinen asia, mihin vanhempi nainen ei ole tottunut ikätovereidensa kanssa on miehen kuuntelutaidot. Normaalisti miehellä menee kaikki ohi mitä nainen sanoo. Kuuntele mitä hän sanoo ja kysy jatkokysymyksiä siitä hänelle tärkeästä aiheesta/harrastuksesta.

4. Ole rehellinen

Haetko ainoastaan seksiseuraa naisesta? Älä lähde tämä edellä iskemään naista, vaan anna tämän asian tulla ilmi luonnostaan tutustumisen myötä. Jos juttelu on jo edennyt, ehdota kiinnostaisiko tätä tulla katsomaan netflixiä ja chillaamaan. Josta päästäänkin seuraavaan kohtaan:

5. Siivoa se pleikkariluolasi

Vanhemmat naiset eivät välttämättä koe kovin eroottisena sellaista nuhjuista ja mällille haisevaa pleikkari-luolaa. Eli siivoa se kämppä, get your shit together, ja kutsu nainen romanttiselle viini-illalliselle. Tai mistä ikinä hän sattuu pitämäänkään. Aloita vaikka nettitreffeillä kysymällä mistä juomista tai ruoista tämä pitää. Kun on tovi chattailty, osaat tarjota juuri hänen makuhermoonsa osuvaa iltaa.

6. Herrasmiesmäisesti loppuun asti

Kun nainen on saatu sinne kämpille (joka on jo siivottu tässä vaiheessa), on homma jo selviö. Tämän ikäinen nainen osaa jo itsekin antaa selkeitä signaaleja, kun on aika siirtyä small talkista sohvalle ja sohvalta painimaton puolelle. Eli älä yliyritä, vaan anna asioiden mennä omalla painollaan.

Lue seuraavaksi listaamamme suosituimmat deittipalvelut.

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here