Seniorideitti haussa? 3 parasta sivustoa löytää seuraa senioreille

SeniorideittiOletko jo seniorimpaan ikään ennättänyt kansalainen?

Ja olisi kiva löytää uusi ystävä tai jopa rakkaus?

Olet saapunut oikeaan paikkaan.

Treffimaisteri nimittäin esittelee sinulle 3 parasta sivustoa, josta löytyy seniorideitti!

Ensinnäkin, netin treffipalstoilta löytyy todennäköisimmin seuraa senioreille tänä päivänä.

Moni ikäihminen käyttää jo sujuvasti teknologisia vempaimia ja tietokoneita, joten rohkeasti vain mukaan kokeilemaan. Voit tutustua sinkkuihin ympäri Suomea ja saada heistä uusia juttukumppaneita ja ehkä jopa uuden elämäsi rakkauden.

Listaamme 3 suosikkiamme senioritreffeille. Kaikkia palveluita voi kokeilla ilmaiseksi ja nähdä hieman ”tarjontaa” (jäsenmaksu tulee maksettavaksi vasta, mikäli haluaa kommunikoida jäsenten kanssa). Tosin artikkelin lopussa yksi ilmainenkin vaihtoehto!

Aloitetaan, TOP 3 treffisivustot senioreille:

1. 50plusmatch.fi – paras seniorideitti?

senioritreffit 50plusmatchista

50plusmatch.fi on vain yli 5-kymppisille suunnattu deittisivusto. Palvelu on varsin suosittu keski-iän ylittäneiden keskuudessa ja myös yli 70-vuotiaita on isot määrät.

50plusmatchissa on myös yleinen foorumi, nimeltään ”Things2Share”, jossa jäsenet voivat keskustella niitä näitä ilman sen kummempaa ”painetta” lähestyä ketään yhtä ja tiettyä henkilöä. Sivustolta voit siis löytää ihan vain ystäviä tai parisuhteen.

2. Eliittikumppani – runsaasti seuraa senioreille

Eliittikumppanin seniorideitti

Eliittikumppani on tullut tutuksi erityisesti yli 35-vuotiaiden uraohjusten sekä eläkeläisten deittipalveluna. Palvelu perustuu persoonallisuustestiin, jonka jokainen jäsen täyttää, kun liittyy palveluun. Koska ihan tutkimuksetkin ovat osoittaneet, että samanlaiset ihmiset solmivat onnellisempia parisuhteita, pyrkii Eliittikumppanin persoonallisuustesti juuri tähän.

Palvelu keskittyy erityisesti tositarkoituksella parisuhdetta etsiviin sinkkuihin.

Eliittikumppanissa on myös suomenkielinen asiakaspalvelu, joka auttaa mahdollisissa palveluun liittyvissä kysymyksissä.

Liity Eliittikumppaniin tästä!

3. E-kontakti.fi – koko kansan deittisivusto, jossa järjestyy myös senioritreffit

seuraa senioreille e-kontaktista

E-kontakti on suomalaisen Alma Median omistama sivusto, jossa deittailu on luotettavaa ja asiallista. Liittyminen palveluun on helppoa ja käyttö niinikään selkeää. Jos olet ensimmäistä kertaa nettideittailemassa, E-kontaktin asiakaspalvelu auttaa mielellään myös ikäihmisiä saamaan esimerkiksi profiilikuvat paikoilleen – mikäli tämän kanssa tulee ongelmaa. Kaikki ikätoverisi eivät ole yhtä tottuneita netinkäyttäjiä, joten E-kontaktissa on omaksuttu myös tämä.

E-kontakti on suunnattu kaiken ikäisille sinkuille, mutta suurin osa käyttäjistä on niin sanotusti kypsempään ikään ennättäneitä.

Kokeile E-kontaktia ensin ilmaiseksi tästä!

Ja tästä vielä vinkit senioritreffeille

Netti on mitä tehokkain paikka tavata miehiä ja naisia ja ehkä se oma seniorideitti. Kannattaa vain muistaa muutama perus asia turvallisuuteen liittyen. Yllä olevat sivustot ovat luotettavia ja ne on pidetty melko siisteinä huijareista, mutta silti varotuksen sananen:

99 % ihmisistä treffipalstoilla ovat hyväntahtoisia ihmisiä, jotka haluavat löytää mukavaa seuraa. Sinne 1 % joukkoon saattaa sitten mahtua erilaisia huijareita. Jos se vastapuoli ryhtyy liian uteliaaksi liian nopeasti, kannattaa laittaa jarrua päälle. Älä koskaan luovuta puhelinnumeroasi, koko nimeäsi tai osoitettasi, mikäli tämä niitä epäilyttävän nopeasti ja suorasti niitä kyselee. Älä KOSKAAN lähetä rahaa kenellekään, vaikka sieltä kuinka koskettava tarina osattaisiin kertoa.

Älä sovi treffejä muualle kuin yleiseen paikkaan. Ei ole mitään syytä lähteä jonnekin syrjäiselle mökille ensitreffeille, vaan menkää neutraaliin ympäristöön, kuten kahvilaan. Tämä on se turvallisin ja paras ratkaisu tavatessa uutta ihmistä ensimmäistä kertaa.

Ja sitten vielä itse seuranhausta ja sen onnistumisesta:

Netissä seuraa etsiessä kannattaa myös pysyä kärsivällisenä. Käyttäjiä tulee ja menee, joten kannattaa varautua olemaan aktiivinen palveluissa ihan säännöllisesti ja pidemmän aikaa! Toisilla tuuri käy nopeampaa, toisilla hitaampaa. Tosin tämän jo varmasti tiesitkin – ei rakkautta voi oikein tuosta noin vaan netistäkään klikkailla itselleen vaan siinä on tuurilla oma osuutensa.

Ja jos et halua liittyä maksulliseen deittipalveluun, suosittelemme kokeilemaan Happypancake.fi:tä, joka on täysin ilmainen palvelu.

Onnea nettitreffeille!

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here