Naisia miehille! Näistä paikoista löytyy naista miehelle

Naisia miehilleMistä löytyisi parhaiten naisia miehille?

No,

netissä kun tässä molemmat ollaan, niin täältähän niitä helpoiten löytyy. Mutta laitetaan hieman alempana vielä muutama vinkki naisen löytämiseen tosielämästä.

Mutta, niistä seuranhakupalveluista puheen ollen.

Niissäkin on tietyissä paikoissa todella huono sukupuolijakauma erityisesti miehen näkökulmasta.

Esimerkiksi Suomi24 treffipalstalta voi olla vaikea löytää naista miehelle – siellä kun miesten osuus on jopa n. 70 %.

Tosin onhan sielläkin isot määrät naisia. Mutta pointti on se, että kun ilmaisella treffisivustolla on huomattavasti enemmän miehiä, myös naiset saavat huomattavasti enemmän törkyviestejä ja muuta häirintää. Täten kannattaa katsella palstoja, jossa tuo sukupuolijakauma on hieman parempi.

Paras deittisivusto, jossa runsaasti naisia miehille?

E-kontakti on Treffimaisterin mielestä Suomen tasokkain deittipalvelu. Hieman se maksaa, mutta tiedätkö mitä:

Moni nainen maksaa mielellään deittipalvelusta, jotta pääsee niistä häiriköistä sellaisilla palstoilla, joissa valvontaa ylläpidon toimesta ei juurikaan ole. Jos siis haluat tavata fiksuja ja filmaattisia naisia, kannattaa kokeilla E-kontaktia. Siellä on jäsenistöstä n. 45 % naisia, eli:

Rekisteröidy ja kokeile ilmaiseksi (näet ensin maksamattakin sinkkunaisten profiileja ja sivuston tarjontaa).

Tai katso listaamamme parhaat treffipalstat!

Muut paikat, josta löytää naista miehelle?

Jos et nettitreffeille viitsiydy, mitä jää jäljelle? Tässä muutamia Treffimaisterin ideoita paikoista, joissa sinkkunaiset viihtyvät.

Ja ota nyt iisisti. Nämä ovat sellaisia paikkoja, jotka eivät sinänsä ole sinkkutapaamisia, johon lähdetään vonkaamaan naisia. Ne ovat vain hyviä paikkoja ensinnäkin tutustua uusiin ihmisiin ja toisekseen – ehkä ja mahdollisesti – ajan myötä pyytää nainen treffeille.

Kieli-, tanssi-, kokkauskurssit..?

Naiset pitävät miehistä, jotka ovat avoimia uusille asioille.

Ei ole väliä oletko 20- vai 60-vuotias, aina on hyvä aika oppia jotain uutta. Lähde kielikursseille ja valitse erityisesti jokin latinalainen kieli, esim. espanja, italia tai ranska.

Tanssikurssi on toinen hyvä tapa tavata naisia, mikäli uskallat sellaiselle lähteä. Jos suomalainen mies osaa (tai on halukas oppimaan) tanssia, avaa se aivan uusia ovia naisten sydämiin.

Myös kokkauskurssit yleistyvät kovaa vauhtia, esimerkiksi thai- tai japanilaisen ruoan kokkailuhan on mitä trendikkäintä sinkkutoimintaa tänä päivänä. Opettele ruoantekoa ja tapaa siinä ohessa naisia. Ja jos ei kurssille satu hyviä daameja, osaatpahan kokata paremmin. Seuraaville kotitreffeillä kokkaat deittisi polvet veteliksi.

Ja ota iisisti tällaisissa paikoissa. Naiset kyllä aistivat, jos mies tulee kursseille pelkästään katselemaan naistarjontaa. Ole kiinnostunut itse aiheesta ja tutustu ihmisiin kaveripohjalta.

Kuntosali

Jos et vielä treenaa, nyt on aika lähteä kuntosalille. Salilla tosin ei kannata olla se, joka kyttää häikäilemättä naisia jatkuvasti, vaan naisen iskeminen tällaisista harrasteista voi joskus vaatia pidempää ”väsyttämistä”. Alkuun moikkaukset, jos silmäpeliä syntyy, sitten small talkia ja ehkä muutaman juttelukerran jälkeen pyytäminen treffeille, jos signaalit siltä näyttää. Salilla on helppoa menettää maine, jos jokaista daamia ryhdyt iskemään, joten hitaasti hyvä tulee.

Sinkkutapahtumat

Suomessa ei sinänsä ole hirvittäviä määriä tällaisia sinkkutapahtumia, mutta erityisesti teille Helsingin sinkuille niitä pitäisi löytyä. Muiden kannattaa seurailla erityisesti paikallisten baarien sinkkuiltoja. Kristityille sinkuille (tai sellaista teeskentelevälle) saattaisi löytyä seurakuntien sinkkuiltoja!

Paikkoja on siis monenmoisia, joissa niitä sinkkunaisia voi tavata. Kokeile kaikkea yllämainituista. Ja jos olet laiska ja mukavuudenhaluinen, valikoi itsestäsi hyvä kuva ja laita verkot vesille sinne deittipalveluun!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here