Ovatko akateemiset sinkut (etenkin naiset) tuomittuja olemaan yksin?

Akateemiset sinkutTässä artikkelissa akateemiset sinkut ja näiden parinmuodostus tarkastelussa!

Männä aikoina on lehdistössä puhuttu paljon koulutettujen sinkkunaisten vaikeuksista löytää itselleen sopivaa miestä.

Korkeakoulutettujen naisten osuus on kasvamaan päin, naiset elättävät itse itsensä eikä sinkkuus ole nykyään enää yhtä suuri ”synti” kuin ennen vanhaan.

Osittain edellä mainittujen syiden johdosta, naiset ovat voineet hivuttaa vaatimustason melko korkealle miesten suhteen.

Sitä kenties jäädään mieluummin odottamaan sitä mister täydellisyyttä kuin sännätään huonoon suhteeseen. Tämä on toki fiksua, koska samanlaisen koulutuksen ja samanlaiset arvot jakavat ihmiset solmivat myös onnellisempia parisuhteita.

Mutta jos olet saapunut tähän artikkeliin, ehkä olet tilanteessa, jossa kaipaat vinkkejä tai uusia ajatuksia akateemisten sinkkujen seuranhakuun.

Tässä siis Treffimaisterin ajatelmia:

Vinkkejä akateemisille sinkkunaisille

Akateemiset miehet usein haluavat löytää itselleen koulutetun ja fiksun naisen.

Mutta mies on silti biologinen eläin, joka haluaa itselleen biologisen vastakappaleen, eli naisen. On melko syvällä ihmisen sisällä se tarve, että mies on se vahvempi osapuoli, joka tuo resurssit kotiin ja nainen on se feminiininen, hoivaava osapuoli.

Ja nyt, feministi siellä ruudun toisella puolen, ei saa suuttua vielä.

On olemassa jopa tutkimuksia, joiden mukaan miehet ”pelkäävät” heitä älykkäämpää naista. Tämä on niin syvällä ihmisessä, että ei mies tätä ”virhettä” itsessään edes tiedosta.

Jos olet akateeminen sinkkunainen ja pohdit miksi parisuhteet tai treffisi kusevat aina reisille, pohdi oletko ”liian alfa”? Jos olet johtaja työpaikalla, älä ole johtaja treffeillä. Ei miestä kiinnosta sinun valtava tietomääräsi tai saavutuksesi. Hän haluaa seksiä, hellyyttä ja biologisen vastakappaleensa, eli feminiinisen naisen. Kärjistetysti sanottuna.

Kannattaa myös tutkailla omia kriteerejä.

Ovatko ne liian tiukkoja tai pinnallisia? Haetko miestä, jolla on jokin titteli vai miestä, jonka kanssa voi keskustella järkeviä? Usein myös kouluja käymättömät osaavat keskustella ja ovat sivistyneitä. Laajenna siis ajatusmaailmaasi ymmärtämään se asia, että mies voi löytyä miltä ”alalta” tahansa. Yhtä lailla fiksuja miehiä voi löytyä raksalta kuin yliopiston käyneitä.

Vinkit akateemisille sinkkumiehille

Yleensä miehet eivät ole yhtä paljoa koulutetun kumppanin perään kuin naiset. Tätä tukee myös luolamiesteoriat; mies tuo resurssit (koulutus/menestys tärkeää) ja nainen on edelleenkin se hoivaaja (koulutus ei niin tärkeää).

Mutta mikäli olet koulutettu mies ja haluat seuraa akateemisista naisista, eikä vielä ole natsannut, nyt on aika tutkailla omaa käytöstä.

Onko käytöksesi treffeillä itsekeskeistä? Usein menestyvillä miehillä (jotka eivät ole luontaisia naistenmiehiä) voi käytös olla suorastaan narsistista. Lähdetkö treffeille sillä mentaliteetilla, että ”nyt ladon kaikki saavutukseni ja mahtavuuteni pöytään, tänään saadaan p*llua!”

Pieleen menee. Kokeile seuraavilla treffeillä toista lähestymistapaa. Tee naisesta se seuraavien treffien ”tähti”. Kysy hänen mielenkiinnon kohteistaan, ole kiinnostunut tehden jatko/vastakysymyksiä ja siinä ohessa kerro myös omia ajatuksiasi. Sopivassa suhteessa itseä ja aitoa kiinnostusta naista kohtaan.

Vaikka naiset luontaisesti etsivät miestä, jolla on resurssit kunnossa (toimeentulo, rahaa, valtaa), ei niiden olemassaoloa tarvitse tuoda ilmi kuin mikäkin douchebag. Itseään täynnä oleva mies – vaikka olisi kuinka menestyvä – ei saa toisia treffejä koulutetun naisen kanssa.

Entä mistä löytyvät akateemiset sinkut?

Netti on tietenkin se tehokkain tapa tavata koulutettuja miehiä ja naisia. Usein treffisivustoilla myös koulutustaso merkataan raksi ruutuun -henkisesti.

Treffimaisterin suosikit akateemisten sinkkujen seuranhakuun:

  • E-kontakti.fi: runsaasti etenkin yli 25-vuotiaita sinkkuja, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella (näet myös profiileista näiden koulutustason).
  • Eliittikumppani.fi: soveltuu etenkin yli 35-vuotiaille akateemisille sinkuille ja uraohjuksille!

Molempiin ilmainen rekisteröityminen, jonka jälkeen näet naisten ja miesten profiileja! Ja maksamalla pääset kommunikoimaan. Jos olet koulutettu sinkku, kannattaa suosia näitä maksullisia palstoja ilmaisten deittisivustojen sijaan, niin löydät todennäköisemmin itsellesi sopivaa seuraa.

Laita siis yllä olevat vinkit takaraivoosi (tai ainakin mutustele niitä mielessäsi) ja rekisteröidy nettitreffeille nyt!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here