Sinkut Kouvolassa: 6 paikkaa löytää seuraa Kouvolasta

Sinkut KouvolaMistä löytyvät sinkut Kouvolassa? Treffimaisteri listaa ideoita mistä kouvolalaiset löytävät treffiseuraa.

Kouvolalla on hieman betonisen harmaa ja kyseenalainen maine, mutta mitäpä tuosta.

Väkeä on reilut 80 000, joten kyllä sieltä pitäisi deitti lohjeta, kun vain jaksaa nähdä vaivaa seuranhaun suhteen ja lopulta rohkaista mielensä ja kysyä treffejä.

Tässä ideoita niin yöelämään, arkielämään kuin nettiinkin:

1. Irish Pub Old Tom – rentoa seuraa Kouvolan yöelämässä

Jos et ole yökerho/disko-ihmisiä, kannattaa Kouvolan yössä suunnata Old Tomin irkkupubiin. Paikalla ei ole pelkästään olut-nörttejä, vaan irkkupubit ovat tunnetusti rentoja koko kansan tapaamispaikkoja. Parhaat illanvietot osuvat tietenkin viikonloppuun, jolloin baari on auki 02:een asti.

2. Amarillo – bilemenoa aamuun asti

Tämä lähes jokaisen suomalaisen kaupungin valloittanut ”yöelämän Prisma” toimii myös Kouvolan yöelämässä. Se on paikka, jossa etenkin nuoremmat sinkut löytävät toisensa. Perjantaina ja lauantaina bileet jatkuvat 04:ään asti, joten siinä on hyvin aikaa neuvotella jatkopaikka jonkun mielenkiintoisen naisen tai miehen kanssa.

3. Konsertit ja keikat

Musiikkitapahtumat ovat loistava mahdollisuus löytää seuraa Kouvolasta.

Esimerkiksi yksin yöelämään lähtevälle on luontevampaa mennä keikoille kuin jäädä yksin kykkimään baaritiskille. Yhteinen musiikkimaku luonnollisesti yhdistää, joten mikäli näet lempiartistisi piipahtavan Kouvolassa, lähde radalle.

Kesällä myös monessa pienemmässä pubissa on live-musiikkia, joten tarjontaa kyllä on. Katso esimerkiksi sellaisten baarien tarjontaa kuin Holvi, House of Rock ja Bar Q!

4. Kouvolan kansalaisopiston kurssit (paljon myös sinkkuja!)

Yhteiset mielenkiinnon kohteet ovat usein hyvä perusta myös parisuhteelle. Sinkkuna ollessa kannattaa aktivoitua erilaisten harrastusten pariin, joista itse nauttii. Esimerkiksi naisille tyypillisiä ajanviettotapoja voivat olla kielikurssit. Esimerkiksi espanjan, italian ja ranskankielenkurssit ovat suosittuja niin nuorten aikuisten kuin vanhempienkin ihmisten keskuudessa. Nämä ovat varsinkin miehille hyvä tilaisuus tavata fiksuja ja filmaattisia sinkkunaisia Kouvolassa.

Älä lähde kursseille ”jahtaamaan” naisia tai miehiä, vaan lähde kiinnostuneena sitä aihetta kohtaan. Siinä ohessa on sitten helppo tutustua uusiin ihmisiin ja ehkä lopulta päästä treffeille?

5. Kouvolan sinkut netissä (myös lähiseutu!)

Löydä nettideitti joko Kouvolasta tai lähialueelta (ehkä sielunkumppanisi asuu naapurikunnassa?):

Kun ja jos etsit parisuhdetta, kannattaa katsoa netistä esimerkiksi 50 km säteeltä sinkkuja. Kouvolan väkimäärästä löytyy kyllä paikallisiakin sinkkuja, mutta ei kannata liikaa rajoittaa hakua liikaa. On ylipäätään harvinaista, että tapaa elämässään sen oikean sielunkumppanin, joten ei kannata rajoittaa hakualuetta vain sen takia, että ei ”jaksaisi” suhteellisen lyhyen matkan etäsuhdetta.

Kannattaa suosia isompia deittisivustoja, esimerkiksi:

6. Liikuntaharrastukset, sali?

Tässä vielä yksi hitaamman strategian tapa bongata sinkkuja Kouvolassa. Moni käy saleilla, joogassa ja muissa treeneissä. Näissä ei tehdä ”kauppoja” treffeistä vielä ensimmäisellä kerralla, vaan nämä vaativat aikaa. Käy harrastamassa säännöllisesti, hanki hyvänpäiväntuttuja, aloita small talk kun tilanne on luonteva ja ehkä joku kerta kemiat kohtaavat jonkun kanssa ja siitä sitten sovitaan treffit!

Yhteenveto

Eli loppumotivoinniksi sanottakoon:

Kannattaa aktivoitua harrastusten pariin, hakea seuraa netissä (käy ainakin tuo mainittu ilmainen Happypancake.fi katsomassa!) ja rohkeasti avata keskustelu missä tahansa liikkuukaan. Ja pitää silmät auki myös naapurikuntien tai pääkaupunkiseudun sinkuille.

Onnea seuranhakuun!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here