Kajaanin ja Kainuun sinkut: 7 paikkaa löytää seuraa Kajaanissa

Sinkut KajaaniNyt huomio kaikki sinkut Kajaanissa ja Kainuussa.

Tässä artikkelissa listaamme Kajaanin menomestoja ja muita arkielämän paikkoja, joissa te sinkut voitte tavata toisenne.

Kajaanissa on asukkaita vajaa 40 000 ja koko Kainuussa vajaa 75 000.

Eli kyllä tästä joukosta myös sinkkuja löytyy, kunhan vain itse pysyy aktiivisena.

Tässä Treffimaisterin 7 vinkkiä, joiden avulla löydät seuraa Kainuusta:

1. Onnela – Kajaanin yöelämän keskipiste

Onnela on melko varma valinta Kajaanin yöelämään suuntaavalle. 4 eri osastoa tarjoavat kaikkiin eri makuihin musiikkia ja tunnelmaa aina karaokesta ja suomipopista uusimpiin elektronisen tanssimusiikin hitteihin.

Lauantaisin ikäraja 20, joka hieman karsii pahimpia teiniörveltäjiä pois joukosta. Tällöin myös aikuisempia sinkkuja paljon liikkeellä!

2. Club 96 – nuoremman väen bilekeskus Kajaanissa

Toinen hyvä yökerho Kajaanissa on ysikutonen. Tai hyvä, mikäli olet 18-25-vuotias ja tykkäät klubimusiikista ja haluat tavata ikäisiäsi kajaanilaisia sinkkuja! Auki perjantaisin ja lauantaisin klo 22-04!

3. Hospoda Koruna – viihtyisä ja sivistynyt pubi

Mikäli et kaipaa kainuulaisia puukkohippasia tai turpaanlyöntikisoja, mutta haluaisit mukavaan istuskelupaikkaan ottamaan drinkkiä, suuntaa Hospoda Korunaan Kauppakadulle.

Se on viihtyisä pubi, joka tarjoaa hyviä oluita ja muita juomia, ja jossa käy sinkut ja varatut kaikista ikäryhmistä. Pidä silmällä myös live-musiikki-iltoja, joita tapahtuu keskimäärin kerran kuussa.

4. Tee reissu naapuripitäjään

Jos arki ja viikonloput toistavat samaa kaavaa, tee jotain uutta ja erilaista.

Lähde vaikka kaveriporukalla tai yksin vaikka Sotkamoon tai Kuhmoon. Ottakaa hotelli, ottakaa drinksua alle ja lähtekää katsomaan paikallista mies- ja naistarjontaa yöelämään.

Kymmenien tai jopa sadankin kilometrin etäisyys ei ole mitään, jos tapaat sen unelmiesi naisen tai miehen. Kannattaa siis tehdä jotain uutta ja lähteä katsomaan muitakin Kainuun sinkkuja! Jääräpäisyys harvoin johtaa mihinkään hyvään, joten astu välillä myös sinne epämukavuusalueelle, mikäli haluat elämääsi positiivista muutosta.

5. Katso Kajaanin avointen opistojen kurssitarjontaa

Haluaisitko tavata kainuulaisia sinkkuja mieluummin erilaisten harrastusten parista?

Kannattaa katsoa esimerkiksi Kaukametsän opiston kurssitarjontaa; siellä voi opiskella mm. kieliä, musiikkia ja esimerkiksi tanssia. Näissä käy monen ikäisiä sinkkuja, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää uusia ystäviä ja ehkä jopa deittiseuraa.

Yhteiset mielenkiinnon kohteet ovat loistava pohja mahdolliselle parisuhteelle.

6. Urheilulliset sinkut Kajaanissa löytyy näin

Jos olet urheilumiehiä tai -naisia, suuntaa sellaiselle kuntosalille, jossa näet uusia ihmisiä. Jos olet käynyt pierunhajuisella kellarisalilla, jossa on vain miehiä, ja etsit itsellesi naista, vaihda sellaiselle salille, jossa käy myös naisia.

Tai miten olisi kuntonyrkkeily? Kaukametsän opisto järjestää niin miehille kuin naisille avoimia kuntonyrkkeilykursseja. ”Tosimieskin” voi lähteä vaikka joogakurssille, sillä siellä on paljon naisia!

Urheilun parista voit löytää uusia hyvän päivän tuttuja ja kuka tietää vaikka heistä löytyisi ajan myötä myös treffiseuraa?

7. Kainuun sinkut netissä

Entä mikä on paras paikka tavata Kainuun sinkut täällä netin puolella?

Tinder on tietty yksi vaihtoehto. Jos se on ”pelattu läpi” eikä sieltä tunnu löytyvän vakavasti otettavia kontakteja, tässä pari muuta vaihtoehtoa:

  • E-kontakti (Suomen suurin deittisivusto) – sopii kaikille yli 25-vuotiaille sinkuille
  • Eliittikumppani.fi – sopii hyvin koulutetuille 30+ sinkuille

Molempia pääset kokeilemaan ilmaiseksi noiden linkkien kautta, eli käy nyt ihmeessä edes kokeilemassa.

Tai jos etsit seksiseuraa Kajaanista, ja olet noin 3-kymppinen tai yli, kokeile myös VictoriaMilan.fi:tä (se on Suomen suosituin pettäjille suunnattu deittisivusto).

Yhteenveto

Olit sitten Kajjaanisa tai muualla Suomessa oleva sinkku, pääasia on, että aktivoidut seuranhaussa hieman joka saralla:

Hankit uusia harrastuksia, osallistut jokaisiin goddamn rotanristiäisiin sekä tietenkin haet seuraa myös netistä – muualtakin kuin Tinderistä. Käy katsomassa ne listaamamme deittisivustot ja valitse sieltä itsellesi sopivin vaihtoehto.

Jos etsit priimalaatuista miestä tai naista, käy kokeilemassa ilmaiseksi Eliittikumppani.fi:tä.

Ja mikäli kaipaat vinkkejä nettiseuranhakuun, lue tekemämme 7 kohdan opas nettideittailuun!

Ja, mikäli haluat ymmärtää ihmisiä ja sitä kautta edesauttaa hyvän miehen tai naisen löytymistä, lue seuraavat uunituoreet artikkelimme:

2 KOMMENTIT

    • Käy hakemassa kyliltä samanhenkinen nainen ja palatkaa yhdessä korpeen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here