Kajaanin ja Kainuun sinkut: 7 paikkaa löytää seuraa Kajaanissa

Sinkut KajaaniMissä viettävät aikaansa sinkut Kajaanissa?

Tässä artikkelissa listaamme Kajaanin menomestoja ja muita arkielämän paikkoja, joissa sinkut Kainuussa voivat tavata toisensa.

Kajaanissa on asukkaita vajaa 40 000 ja koko Kainuussa vajaa 75 000. Eli kyllä tästä joukosta myös sinkkuja löytyy, kunhan vain pysyy aktiivisena.

Tässä vinkkejä, missä voit heidät tavata:

1. Onnela – Kajaanin yöelämän keskipiste

Onnela on melko varma valinta Kajaanin yöelämään suuntaavalle. 4 eri osastoa tarjoavat kaikkiin eri makuihin musiikkia ja tunnelmaa aina karaokesta ja suomipopista uusimpiin elektronisen tanssimusiikin hitteihin.

Lauantaisin ikäraja 20, joka hieman karsii pahimpia teiniörveltäjiä pois joukosta. Tällöin myös aikuisempia sinkkuja paljon liikkeellä!

2. Club 96 – nuoremman väen bilekeskus Kajaanissa

Toinen hyvä yökerho Kajaanissa on ysikutonen. Tai hyvä, mikäli olet 18-25-vuotias ja tykkäät klubimusiikista ja haluat tavata ikäisiäsi kajaanilaisia sinkkuja! Auki perjantaisin ja lauantaisin klo 22-04!

3. Hospoda Koruna – viihtyisä ja sivistynyt pubi

Mikäli et kaipaa kainuulaisia puukkohippasia tai turpaanlyöntikisoja, mutta haluaisit mukavaan istuskelupaikkaan ottamaan drinkkiä, suuntaa Hospoda Korunaan Kauppakadulle.

Se on viihtyisä pubi, joka tarjoaa hyviä oluita ja muita juomia, ja jossa käy sinkut ja varatut kaikista ikäryhmistä. Pidä silmällä myös live-musiikki-iltoja, joita tapahtuu keskimäärin kerran kuussa.

4. Tee reissu naapuripitäjään

Jos arki ja viikonloput toistavat samaa kaavaa, tee jotain erilaista. Jos haluat sinkkustatuksesta eroon, riko kaavojasi ja ala tehdä jotain erikoista. Lähde vaikka kaveriporukalla tai yksin vaikka Sotkamoon tai Kuhmoon. Ottakaa hotelli, ottakaa drinksua alle ja lähtekää katsomaan paikallista mies- ja naistarjontaa yöelämään.

Kymmenien tai jopa sadankin kilometrin etäisyys ei ole mitään, jos tapaat sen unelmiesi naisen tai miehen. Kannattaa siis tehdä jotain uutta ja lähteä katsomaan muitakin Kainuun sinkkuja!

5. Katso Kajaanin avointen opistojen kurssitarjontaa

Haluaisitko tavata kainuulaisia sinkkuja mieluummin erilaisten harrastusten parista?

Kannattaa katsoa esimerkiksi Kaukametsän opiston kurssitarjontaa; siellä voi opiskella mm. kieliä, musiikkia ja esimerkiksi tanssia. Näissä käy monen ikäisiä sinkkuja, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää uusia ystäviä ja ehkä jopa deittiseuraa. Yhteiset mielenkiinnon kohteet yhdistävät ihmisiä!

6. Urheilulliset sinkut Kajaanissa löytyy näin

Jos olet urheilumiehiä tai -naisia, suuntaa sellaiselle kuntosalille, jossa näet uusia ihmisiä. Jos olet käynyt pierunhajuisella kellarisalilla, jossa on vain miehiä, ja etsit itsellesi naista, vaihda sellaiselle salille, jossa käy myös naisia.

Tai miten olisi kuntonyrkkeily? Kaukametsän opisto järjestää niin miehille kuin naisille avoimia kuntonyrkkeilykursseja. Tosimies lähtee vaikka joogakurssille – siellä on paljon naisia!

Urheilun parista voit löytää uusia hyvän päivän tuttuja ja kuka tietää vaikka heistä löytyisi ajan myötä myös treffiseuraa?

7. Kainuun sinkut netissä

Entä mikä on paras paikka tavata Kainuun sinkut täällä netin puolella? Nettihän on se tehokkain tapa löytää seuraa. Voit heittää niin sanotusti verkot vesille koko Kainuun alueelle, niin todennäköisyydet treffiseuran löytämiseen kasvavat entisestään.

Kannattaa suosia niitä isoimpia deittisivustoja. Rekisteröidy aluksi ainakin näihin kahteen (jos et ole jo tehnyt niin):

  • E-kontakti (Suomen suurin deittisivusto) – sopii etenkin yli 30-vuotiaille sinkuille
  • Happypancake.fi – toinen erittäin suosittu ja ilmainen sivusto – sopii etenkin yli 25-vuotiaille, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella!

Mikäli kaipaat vinkkejä nettiseuranhakuun, lue tekemämme 7 kohdan opas nettideittailuun!

Lue myös: TOP 12 deittisivustot Suomessa (2017)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here