Top 10 suosituimmat deittipalvelut Suomessa 2020

deittipalvelut 2020Mikä on se paras deittipalvelu vuonna 2020?

Tinder mullisti joitain vuosia sitten koko nettideittailun.

Mutta, tätä nykyä moni hakee seuraa jälleen muista, vakavammin otettavista palveluista, joissa käyttäjät oikeasti haluavat tutustua uusiin ihmisiin ja lähteä OIKEILLE treffeille.

Toki oikean palvelun valintaan vaikuttaa hieman ikäsi, sukupuolesi, paikkakuntasi ja millaista seuraa etsit (yhden yön juttua, parisuhdetta vai ihan vain ystäviä).

Joka tapauksessa – tässä Treffimaisterin koostamat, Suomen suurimmat ja suosituimmat eli ne parhaat deittipalvelut:

1. Tinder – kaikkien tuntema (mutta parhaat päivänsä nähnyt?) deittipalvelu

tinderTinder on siis todennäköisesti se suosituin deittipalvelu tänä päivänä. Tai, jotkut kutsuvat sitä vain ”peliksi”, jossa swaippaillaan oikealle ja vasemmalle ilman aikomustakaan lähteä ”oikeille” treffeille.

Jos nyt käydään kuitenkin läpi miten tämä deittisovellus toimii, niin:

Palvelu hakee sinulle sinkkujen profiileja lähiseudultasi (se perustuu älypuhelimesi paikannussysteemiin) ja alkaa näyttää sinulle yksi kerrallaan sinkkujen profiileja. Sen jälkeen voit joko tykätä (pyyhkäistä oikealle, tai painaa sydäntä) tai hylätä (pyyhkäistä vasemmalle, tai painaa X:ää) sinulle tarjotun profiilin. Jos molemmat osapuolet tykkäävät toisistaan, teidät on ”matchatty” ja voitte aloittaa chatin. Tosin, Tinderissä on nykyään trendinä vain ”keräillä” matcheja ilman aikomustakaan chattailla. Puhumattakaan treffeille lähdöstä.

Jos etsit syvällisempiä deittipalveluita kuin Tinder, jatka lukemista:


2. Eliittikumppani – koulutetut sinkut sekä yli 3-kymppiset tapaavat täällä:

akateemisten deittipalveluEliittikumppani.fi on tunteita jakavasta nimestään huolimatta erittäin suosittu deittipalvelu Suomessa.

Jos olet noin/yli 30-vuotias, on sinulla hyvät mahdollisuudet löytää juuri itsellesi sopivaa seuraa Eliittikumppanissa.

Kun liityt palveluun, teet heti persoonallisuustestin, jonka avulla sinulle ehdotetaan kumppaniehdokkaita. Itse testi on todella mielenkiintoinen ja saat (todennäköisesti) siinä ohessa uusia ajatuksia mihin kumppaninhaussa kannattaa keskittyä. Palvelussa on runsaasti koulutettuja ja fiksuja sinkkuja etenkin pääkaupunkiseudulta ja muista kasvukeskuksista.

Käy kokeilemassa ilmaiseksi: Eliittikumppani.fi.

Tai lue lisää blogistamme: Eliittikumppani kokemuksia.


3. E-kontakti.fi – paras deittipalvelu yli 30-vuotiaalle, parisuhdetta etsivälle?

E-kontakti.fi on yksi Suomen tasokkaimpia deittipalveluita – niin käytettävyydeltään kuin jäsentensä osalta.

paras deittipalvelu

E-kontaktissa on sopivassa suhteessa miehiä ja naisia. Jos olet, sanotaanko, yli 30-vuotias ja etsit seuraa tositarkoituksella, kannattaa kokeilla E-kontaktia. Sivustoa on helppo käyttää ja siellä pääsee ilmaiseksikin hyvään alkuun.

Kokeile siis ensin ilmaiseksi: E-kontakti.fi


4. Victoria Milan – deittipalvelu varatuille (mutta myös sinkuille)

VictoriaMilan.fi on seksiseuranhakuun keskittyvä deittipalvelu. Siellä voivat etsiä seuraa niin varatut, sinkut kuin pariskunnatkin. Oli palvelun moraalisesta puolesta mitä mieltä tahansa, sivuston suosio kertoo paljon tällaisen palvelun tarpeesta. Ihmiset haluavat seksiä ilman sitoumuksia.

Sivusto keskittyy erityisesti käyttäjien yksityisyyteen: profiilikuvan voi ”blurrata”, eli tehdä epäselväksi, ettei sitä koko yleisö pääse näkemään. Eli mikäli et halua naapuriesi tai työkaveriesi urkkivan profiiliasi, Victoria Milanissa yksityisyys on kunnossa.

Kokeile ilmaiseksi: VictoriaMilan.fi


5. Match.com – suosittu deittipalvelu etenkin pääkaupunkiseudulla

Match.com on deittipalveluille sama kuin McDonald’s on pikaruoka-alalle. Eli se löytyy lähes jokaisesta maasta. Jo yli 20 vuotta toiminut Match.com toimii myös Suomessa ja sinkkuja sivustolla on etenkin pääkaupunkiseudulta runsaasti. Esimerkiksi Oulua pienemmissä kaupungeissa kannattaa mieluummin suosia noita ylempänä mainittuja isoja sivustoja.

Tämä palvelu yhdistää jossain määrin muiden maiden Match-sivustoja, joten voit kätevästi päästä juttuun myös ulkomaalaisten sinkkujen kanssa, mikäli eksotiikka kiinnostaa. Eli Suomen isoimmat kaupungit ja ulkomaat ovat hyvin edustettuna tässä deittipalvelussa.

Aivan nuorimmille tämäkään sivusto ei ole kovinkaan hyvä, mutta jos ikää on vähintään sen 28 ikävuoden luokkaa, niin kannattaa käydä katsastamassa myös tämä sivusto:

Käy kokeilemassa ilmaiseksi fi.match.comissa!


6. 50plusmatch.fi – deittipalvelu yli 50-vuotiaille

50plus deittipalvelu50plusmatch.fi on loistava sivusto kaikille yli 50-vuotiaille sinkuille, jotka etsivät kumppania tai ihan vain uusia ystäviä.

Sivustolla on monia eri tapoja olla yhteydessä muihin jäseniin. Siellä ei tarvitse vain lähetellä yksityisviestejä vaan siellä voi keskustella päivän polttavista aiheista tai vaikka jakaa hauskoja kuvia tai videoita muiden jäsenten keskuudessa.

Sukupuolijakauma on sopivasti lähes tulkoon puolet ja puolet – 48 % naisia / 52 % miehiä. Jos et ole ennen nettideittaillut, ja olet yli 5-kymppinen (ei väliä kuinka paljon yli 50), sitten ei muutakuin rohkeasti kokeilemaan:

Liity 50plusmatchiin ilmaiseksi tästä!


7. Suomi24 Treffit – koko kansan ilmainen deittipalvelu

suurin deittipalveluSuomi24 Treffit on lähes kaikkien tuntema treffipalsta. Rekisteröityminen on helppo, nopea ja kaiken lisäksi palvelu on ilmainen. Muutamista lisäominaisuuksista pitää maksaa hieman rahaa.

Palvelussa on runsaasti miehiä – noin 70 %, eli naisten markkinat vallitsevat Suomi24:llä. Naisten tosin kannattaa henkisesti varautua kaikenlaisiin miesten suorittamiin lähestymisyrityksiin. Lihan laatu vaihtelee isolla skaalalla.

Ennen vanhaan Suomi24 oli täysin ilmainen, mutta tänä päivänä ilmaisen jäsenyyden ominaisuuksia on karsittu raskaalla kädellä. Maksamalla jäsenmaksun pääsee käsiksi palvelun kaikkiin ominaisuuksiin.


8. Happypancake.fi – toinen OK-tasoinen ilmainen deittipalvelu

Happypancake on myöskin ilmainen deittipalvelu.

Sivustolla pyörii runsaasti käyttäjiä, mutta teknisen uudistuksen jälkeen, joka tehtiin tuossa viime vuonna, palvelussa löytyy paljon vähemmän käyttäjiä kuin ennen. Eli tähän uudistukseen voisi soveltaa toteamusta ”älä korjaa sitä, jos se ei ole rikki”.


9. Kotisataman deitti – uskoville sinkuille

Suomessa on paljon uskovia sinkkuja, jotka etsivät saman henkistä elämänkumppania. Näin vuonna 2020 on yhä vaikeampaa löytää hengellisiä sinkkuja tuolta arkielämän pyörityksestä, mutta netissä heitä voi vielä kohdata.

Kotisataman deitti kapuaa yllättävän korkealle suosituimpien deittipalvelujen listalla. Heidän omien sanojensa mukaan palvelu pyrkii tuomaan yhteen kristillisiä arvoja noudattavia sinkkuja. Kyseessä on maksullinen sivusto, mutta kuukausimaksu varsin pieni ja oikeastaan nimellinen, jotta häiriköt ja huijarit eivät pääse mellastamaan.

Lue lisää aiheesta: Kristittyjen sinkkujen seuranhaku.


10. Deitti.net – deittipalvelu nuorille

deitti.netMonet deittipalvelut ovat vain 18 vuotta täyttäneille. Deitti.nettiin voivat rekisteröityä ihan luvan kanssa jo 16 vuotiaat. Seuranhaku ei ole liian vakavaa vaan kevytmielistä ja hauskaa. Palvelussa voit hakea seuraa ihan millä mielellä olet liikenteessä; tositarkoituksella, seikkailumielellä, ystävää etsien tai vaikka matkaseuraa. Palvelu on pääasiassa ilmainen, mutta maksamalla saa lisäominaisuuksia.


Muut deittipalvelut vuonna 2020?

Eli mitä muita, erikoisempia keinoja on löytää kumppani vuonna 2020?

Henkilökohtaiset deittipalvelut ja -valmentajat:

Viime vuosina myös henkilökohtaisemmat deittipalvelut sinkuille ovat yleistyneet (ainakin ulkomailla). Niissä ”deittailuvalmentaja” käy läpi asiakkaan kanssa mitä sinkku kaipaa rakkauselämäänsä ja miten hän voisi löytää sen oikean.

Mutta, mitään kovin suosittua palvelua emme ole löytäneet. Tällä hetkellä lienee parasta hoitaa homma itse deittisivustojen kautta (tai kysyä ystävältä vinkkiä ja apua sen oikean löytämiseen)!

Television deittiohjelmat:

Niin, onko näissä kyse oikeasti kumppanin löytämisestä vai narsistisesta oman naaman esille saamisesta? Ensitreffit alttarilla, Napakymppi, Maajussille morsian, Sinkkuillallinen – mitä näitä nyt onkaan.

Sosiaalinen status on tunnetusti valtava naismagneetti miehille (lue myös mitä nainen haluaa -artikkelimme), eli jos olet mies, ei muuta kuin naamaa esille vaikka sitten television kautta, niin jo on naisia jonossa Facebook-viestikansiossasi.

5 pikavinkkiä, joilla valloitat deittipalvelut

Treffimaisterin valvova silmä käy usein läpi deittipalveluita ja tekee havaintoja miten sinkut siellä esittelevät itseään. Eli jos haluat onnistua seuranhaussa ja oikeasti bongata itsellesi treffit, tässä 5 vinkkiä:

1. Lataa tällaisia profiilikuvia:

Varsinkin miesten tulee panostaa kunnon profiilikuviin.

Tästä on todisteena ihan tilastotiedot, jotka osoittavat, että nettideittailussa on naisten markkinat (varsinkin niissä palveluissa, jossa pääosa käyttäjistä on 18-45 ikävuoden tuntumassa). Eli jos miehen profiili on epäkiinnostava, nainen siirtyy armotta seuraavaan.

Tässä pari pikaista vinkkiä miehille, jotka pohtivat minkälaisella kuvalla pärjää netin deittipalveluissa:

Pyri välttämään selfieitä. Varsinkin vessaselfieitä. Ei hyvä. Aktiviteettikuvat sen sijaan toimivat loistavasti. Mikäli siis harrastat jotain fyysisempää tai mielenkiintoista esim. urheilua, vuorikiipeilyä, lentämistä tai muuta ”miehekästä”, lataa ainakin yksi tällainen kuva, jossa olet jonkin aktiviteetin parissa.

Lisää myös tuoreita kuvia (eikä niitä 10 tai 20 vuotta vanhoja ja 15 kilogrammaa sitten otettuja kuvia). Haluat olla kuvissasi rehellinen, etkä ”huijata” sitä vastapuolta.

2. Kirjoita edes hieman tekstiä deittiprofiiliisi

Monilla tulee tänka på -tilanne, kun edessä on tyhjä ruutu, johon pitäisi keksiä tekstiä itsestään. Mutta, on tärkeää saada edes muutama itse kirjoitettu lause siihen profiiliin.

Deittipalveluissa on hyvä pyrkiä herättämään tunteita (eikä vain CV:mäisesti listata omia ominaisuuksiaan). Vitsit, tarinat sun muut hauskuudet toimivat aina – samanlainen huumorintaju tunnetusti yhdistää ihmisiä.

3. Älä jauha vain itsestäsi profiilissasi

”Minä, minä minä, – ainiin ja kysy lisää, jos haluut tietää lisää minusta!”

Joidenkin profiileja lukiessa tulee fiilis, että tämä henkilö ei ole saanut tarpeeksi huomiota lapsena.

Jotta omasta profiilista ei tule vain pakkomielteisesti omaan itseen suhtautunut kirjoitelma, voit kirjoittaa myös millaisen ihmisen toivot tapaavasi. Eli kirjoita sopivassa minä/sinä -suhteessa se profiilitekstisi, niin se puhuttelee ja houkuttelee myös lukijaansa.

4. Kokeile muutamaa eri deittipalvelua

Periaatteessa sinun tarvitsee löytää vain 1 ihminen täältä nettideittiviidakosta. Jos petyt ensimmäiseen kokeilemaasi deittipalveluun, älä tuomitse sitä ja kaikkia muita palveluja siinä ohessa.

Kokeile siis muutamaa eri palvelua ja käytä niitä aktiivisesti ainakin muutaman viikon ajan. Niihin liittyy jatkuvasti uusia sinkkuja, joten pysy aktiivisena ja käy kirjautumassa säännöllisesti palveluihin sisään katsomaan, josko sinne olisi ilmestynyt uusia, mielenkiintoisia kumppaniehdokkaita.

5. Älä chättäile ikuisesti vaan ehdota PIAN oikeita treffejä

Muista, että deittipalvelut ovat vain työkaluja treffien sopimiseen.

Sinun ei kannata avautua koko elämästäsi tekstimuotoisen chatin kautta. Pidä juttu sopivan kevyenä ja pintapuolisena täällä netin puolella ennen kuin olette oikeasti tavanneet kasvotusten.

Oli tavoitteena sitten seksisuhde, parisuhde tai jopa avioliitto, näet todellisen yhteensopivuutenne vasta kasvotusten.

Eli älä lätise chatissa loputtomiin, vaan ehdota vaikkapa kahvilatreffejä hyvinkin pian. Ei asiaa tarvitse ”yliajatella” – sen kun käytte istumassa kahvilla jossain yleisellä paikalla. Siitä on helppo jatkaa matkaa heti kun kuppi tyhjenee, mikäli kemiat eivät kohtaa.

Yhteenveto

Oikea deittipalvelu on avain netissä tapahtuvan seuranhaun onnistumiseen:

Eli jos etsit vakavempaa treffailuseuraa, silloin on aika turha lähteä Tinderiin. Ja jos etsit vain seksiseuraa, silloin on melko turha lähteä esimerkiksi E-kontaktiin.

Tällä hetkellä, kaiken Tinder-pinnallisuuden kukoistaessa, Treffimaisterin suosikki on Eliittikumppani.fi <– käy kokeilemassa (ilmaiseksi), mikäli olet lähempänä 30 ikävuotta (tai yli) ja etsit seuraa tositarkoituksella.

Ja yleisenä muistutuksena vielä; sillä, miten esität itsesi näissä palveluissa, on myöskin väliä. Lue siis myös nämä 15 vinkkiä deittiprofiilin täyttämiseen.

Mikä on sinun mielestäsi se toimivin ja paras deittipalvelu vuonna 2020? Kirjoita kommentti tuohon alapuolelle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here