Top 10 suosituimmat deittipalvelut Suomessa 2019

deittipalvelutMikä on se paras deittipalvelu?

Siihen ei tietenkään ole yhtä ja kaikille pätevää vastausta, vaan se riippuu ihan sinusta.

Yksi tärkeä kriteeri on se, että palvelussa on tarpeeksi väkeä.

Syystä, että:

Suomi kun on niin harvaan asuttu maa, että pienemmissä palveluissa käyttäjiä on yksinkertaisesti liian vähän. Täten niiden, jotka asuvat Helsingin ulkopuolella, kannattaa katsoa isompien palvelujen perään.

Tästä syystä Treffimaisteri päättikin listata Suomen suurimmat ja suosituimmat eli ne parhaat deittipalvelut.

1. Tinder – kaikkien tuntema

tinderTinder mullisti nettiseuranhaun ja teki siitä yhä hyväksytympää ja ”coolimpaa”. Enää nettideittailu ei olekaan ”säälittävää” ja outoa. Mutta miten itse deittisovellus nimeltään Tinder toimii? Palveluhan perustuu kuviin ja lyhyisiin kuvauksiin sinkuista. Voit joko hyväksyä tai hylätä sinulle tarjotun kuvan. Jos molemmat osapuolet ”hyväksyvät”, tällöin voitte aloittaa chatin.

Moni kokee, että Tinderissä haetaan vain seksiseuraa tai testataan omaa ”markkina-arvoa” katsellen vain minkälaisia matcheja saa. Eli mikäli haluat oikeasti päästä treffeille ja jopa löytää tyttö- tai poikaystävän, jatka lukemista:

 

2. Happypancake.fi – ilmainen deittipalvelu (paras?!)

Happypancake.fi on täysin ilmainen deittipalvelu. Se on näin vuonna 2019 nuorentanut ilmettään ja toimii nykyään loistavasti niin tietokoneella, älypuhelimella kuin tabletillakin.

Sivustolla pyörii arvioiden mukaan yli miljoona suomalaista kävijää kuukaudessa. Se on paljon se. Kannattaa ehdottomasti kokeilla – täällä on paljon paremmat mahdollisuudet löytää deittiseuraa kuin Tinderin pinnallisessa maailmassa.

Liittyminen kestää vain pari minuuttia ja pääset samantien selaamaan kuvia ja lähettelemään viestejä (laita toki profiilisi kuntoon ensin):

Rekisteröidy: https://www.happypancake.fi/

 

3. E-kontakti.fi – paras deittipalvelu yli 30-vuotiaalle, parisuhdetta etsivälle?

E-kontakti.fi on yksi Suomen tasokkaimpia deittipalveluita – niin käytettävyydeltään kuin jäsentensä osalta.

paras deittipalvelu

E-kontaktissa on sopivassa suhteessa miehiä ja naisia. Jos olet, sanotaanko, yli 30-vuotias ja etsit seuraa tositarkoituksella, kannattaa kokeilla E-kontaktia – varsinkin nyt kun Treffimaisteri tarjoaa ilmaista kokeilua:

Näin saat 3 päivää ilmaista käyttöaikaa E-kontaktiin (ei koiria haudattuna, syötät vain koodin ja ei muuta kuin miehiä/naisia iskemään):

  1. Rekisteröidy E-kontaktiin tästä, tutustu rauhassa palveluun
  2. Mene ”Maksu”-sivulle ja etsi kohta ”Käytä etukoodisi tässä”, syötä koodi EKTAMM119 (voimassa vain tammikuun 2019 ajan!)
  3. Nauti 3 päivää täysin ilmaisesta jäsenyydestä ja näe runsaasti sinkkujen kuvia ja profiileja!

 

4. Victoria Milan – deittipalvelu varatuille

VictoriaMilan.fi on seksiseuranhakuun keskittyvä deittipalvelu. Siellä voivat etsiä seuraa niin varatut, sinkut kuin pariskunnatkin. Oli palvelun moraalisesta puolesta mitä mieltä tahansa, sivuston suosio kertoo paljon tällaisen palvelun tarpeesta.

Sivusto keskittyy erityisesti käyttäjien yksityisyyteen: profiilikuvan voi ”blurrata”, eli tehdä epäselväksi, ettei sitä koko yleisö pääse näkemään. Eli mikäli et halua naapuriesi tai työkaveriesi urkkivan profiiliasi, Victoria Milanissa yksityisyys on kunnossa.

5. Eliittikumppani – koulutetut sinkut sekä yli 3-kymppiset

akateemisten deittipalveluEliittikumppani on nimestään aiheuttamasta närästä huolimatta varsin suosittu deittipalvelu. Jos olet yli 30-vuotias ja korkeakoulutuksen saanut, on sinulla hyvät mahdollisuudet löytää juuri sinulle sopivaa seuraa Eliittikumppanissa.

Kun liityt palveluun, teet noin varttitunnin kestävän persoonallisuustestin, jonka avulla sinulle ehdotetaan kumppaniehdokkaita. Itse testi on todella mielenkiintoinen ja saatat oppia uusia asioita jopa itsestäsi.

Käy kokeilemassa ilmaiseksi ja liity Eliittikumppani.fi:hin tästä.

Tai lue lisää Eliittikumppani -artikkelistamme.

 

6. Match.com – suosittu deittipalvelu

Match.com on deittipalveluille sama kuin McDonald’s on pikaruoka-alalle. Jo yli 20 vuotta toiminut Match.com toimii myös Suomessa ja sinkkuja sivustolla on etenkin pääkaupunkiseudulta runsaasti. Esimerkiksi Oulua pienemmissä kaupungeissa kannattaa mieluummin suosia noita ylempänä mainittuja isoja sivustoja!

Tämä palvelu yhdistää jossain määrin muiden maiden Match-sivustoja, joten voit kätevästi päästä juttuun myös ulkomaalaisten sinkkujen kanssa, mikäli eksotiikka kiinnostaa.

Käy kokeilemassa ilmaiseksi fi.match.comissa!

 

7. Suomi24 Treffit – koko kansan ilmainen deittipalvelu

suurin deittipalveluSuomi24 Treffit on lähes kaikkien tuntema treffipalsta. Rekisteröityminen on helppo, nopea ja kaiken lisäksi palvelu on ilmainen. Muutamista lisäominaisuuksista pitää maksaa hieman rahaa.

Palvelussa on runsaasti miehiä – noin 70 %, eli naisten markkinat vallitsevat Suomi24:llä. Naisten tosin kannattaa henkisesti varautua kaikenlaisiin miesten suorittamiin lähestymisyrityksiin. Lihan laatu vaihtelee isolla skaalalla.

 

8. Kotisataman deitti – uskoville sinkuille

Suomessa on paljon uskovia sinkkuja, jotka etsivät saman henkistä elämänkumppania. Kotisataman deitti kapuaa yllättävän korkealle suosituimpien deittipalvelujen listalla. Heidän omien sanojensa mukaan palvelu pyrkii tuomaan yhteen kristillisiä arvoja noudattavia sinkkuja. Maksullinen sivusto, mutta kuukausimaksu varsin pieni ja oikeastaan nimellinen, jotta häiriköt ja huijarit eivät pääse mellastamaan.

Lue lisää aiheesta: Kristittyjen sinkkujen seuranhaku.

 

9. Deitti.net – deittipalvelu nuorille

deitti.netMonet deittipalvelut ovat vain 18 vuotta täyttäneille. Deitti.nettiin voivat rekisteröityä ihan luvan kanssa jo 16 vuotiaat. Seuranhaku ei ole liian vakavaa vaan kevytmielistä ja hauskaa. Palvelussa voit hakea seuraa ihan millä mielellä olet liikenteessä; tositarkoituksella, seikkailumielellä, ystävää etsien tai vaikka matkaseuraa. Palvelu on pääasiassa ilmainen, mutta maksamalla saa lisäominaisuuksia!

 

10. 50plusmatch.fi – deittipalvelu yli 50-vuotiaille

50plus deittipalveluSuomessa on yhä enemmän ja enemmän yli 50-vuotiaita sinkkuja ja nettideittailijoita. Moni vanhempikin kansalainen käyttää nettiä jo täysin sujuvasti, joten miksei sitä käyttäisi myös seuranhakuun. Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää uutta ystävää tai rakkautta, joten rohkeasti vain mukaan, riippumatta iästäsi. Sukupuolijakauma on sopivasti lähes tulkoon puolet ja puolet – 48 % naisia / 52 % miehiä.

50plusmatch.fi:hin voi liittyä ilmaiseksi, ja jos palvelu vaikuttaa hyvältä ja kumppaniehdokkaat mielenkiintoisia, voi jäsenyyden ostaa alkaen 24,95 € hintaan.

Liity 50plusmatchiin ilmaiseksi tästä! Tai lue vinkit 50+ treffeille!

Yhteenveto

Oikea deittipalvelu on avain seuranhaun onnistumiseen. Jos etsit vakavempaa treffailuseuraa, silloin on aika turha lähteä Tinderiin. Ja jos etsit vain seksiseuraa, silloin on melko turha lähteä esimerkiksi E-kontaktiin.

Eli mieti ensin, mitä haluat löytää ja liity sen jälkeen omannäköisiin deittipalveluihin. Ja sillä, miten esität itsesi, on myöskin väliä. Lue siis myös nämä 15 vinkkiä deittiprofiilin täyttämiseen.

PS. jos et osaa päättää mihin palveluun liittyä, kokeile ainakin Happypancake.fi:tä (se on täysin ilmainen, siellä on satoja tuhansia suomalaisia sinkkuja ja pääset n. 1 minuutissa näkemään heidän profiileja ja kuvia!)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here