Top 10 suosituimmat deittipalvelut Suomessa 2019

deittipalvelu 2019Mikä on se paras deittipalvelu vuonna 2019?

Tinder mullisti joitain vuosia sitten koko nettideittailun.

Mutta tätä nykyä moni hakee seuraa myös muista, vakavammin otettavista palveluista.

Toki oikean palvelun valintaan vaikuttaa hieman ikäsi, sukupuolesi, paikkakuntasi ja millaista seuraa etsit (yhden yön juttua, parisuhdetta vai ihan vain ystäviä).

Joka tapauksessa. Tässä Treffimaisterin koostamat, Suomen suurimmat ja suosituimmat eli ne parhaat deittipalvelut vuonna 2019:

1. Tinder – kaikkien tuntema, mutta parhaat päivänsä nähnyt deittipalvelu

tinderTinder on siis todennäköisesti se suosituin deittipalvelu tänä päivänä. Tai, jotkut kutsuvat sitä vain ”peliksi”, jossa swaippaillaan oikealle ja vasemmalle ilman aikomustakaan lähteä ”oikeille” treffeille.

Jos nyt käydään kuitenkin läpi miten tämä deittisovellus toimii, niin:

Palvelu hakee sinulle sinkkujen profiileja lähiseudultasi (se perustuu älypuhelimesi paikannussysteemiin) ja alkaa näyttää sinulle yksi kerrallaan sinkkujen profiileja. Sen jälkeen voit joko tykätä (pyyhkäistä oikealle, tai painaa sydäntä) tai hylätä (pyyhkäistä vasemmalle, tai painaa X:ää) sinulle tarjotun profiilin. Jos molemmat osapuolet tykkäävät toisistaan, teidät on ”matchatty” ja voitte aloittaa chatin. Tosin, Tinderissä on nykyään trendinä vain ”keräillä” matcheja ilman aikomustakaan chattailla. Puhumattakaan treffeille lähdöstä. Jos etsit syvällisempiä deittipalveluita, jatka lukemista:

2. E-kontakti.fi – paras deittipalvelu yli 30-vuotiaalle, parisuhdetta etsivälle?

E-kontakti.fi on yksi Suomen tasokkaimpia deittipalveluita – niin käytettävyydeltään kuin jäsentensä osalta.

paras deittipalvelu

E-kontaktissa on sopivassa suhteessa miehiä ja naisia. Jos olet, sanotaanko, yli 30-vuotias ja etsit seuraa tositarkoituksella, kannattaa kokeilla E-kontaktia – varsinkin nyt kun Treffimaisteri tarjoaa ilmaista kokeilua:

Näin saat 3 päivää ilmaista käyttöaikaa E-kontaktiin (ei koiria haudattuna tässä diilissä, syötät vain koodin ja ei muuta kuin miehiä/naisia iskemään):

  1. Rekisteröidy E-kontaktiin tästä, tutustu rauhassa palveluun
  2. Mene ”Maksu”-sivulle ja etsi kohta ”Käytä etukoodisi tässä”, syötä koodi EK10K419(voimassa vain lokakuun 2019 ajan!)
  3. Nauti 3 päivää täysin ilmaisesta jäsenyydestä ja näe runsaasti sinkkujen kuvia ja profiileja!

3. Eliittikumppani – koulutetut sinkut sekä yli 3-kymppiset tapaavat täällä:

akateemisten deittipalveluEliittikumppani.fi on tunteita jakavasta nimestään huolimatta erittäin suosittu deittipalvelu Suomessa.

Jos olet noin/yli 30-vuotias ja korkeakoulutuksen saanut, on sinulla hyvät mahdollisuudet löytää juuri itsellesi sopivaa seuraa Eliittikumppanissa.

Kun liityt palveluun, teet heti persoonallisuustestin, jonka avulla sinulle ehdotetaan kumppaniehdokkaita. Itse testi on todella mielenkiintoinen ja saat (todennäköisesti) siinä ohessa uusia ajatuksia mihin kumppaninhaussa kannattaa keskittyä.

Käy kokeilemassa ensin ilmaiseksi: Eliittikumppani.fi.

Tai lue lisää blogistamme: Eliittikumppani kokemuksia.

4. Victoria Milan – deittipalvelu varatuille (mutta myös sinkuille)

VictoriaMilan.fi on seksiseuranhakuun keskittyvä deittipalvelu. Siellä voivat etsiä seuraa niin varatut, sinkut kuin pariskunnatkin. Oli palvelun moraalisesta puolesta mitä mieltä tahansa, sivuston suosio kertoo paljon tällaisen palvelun tarpeesta.

Sivusto keskittyy erityisesti käyttäjien yksityisyyteen: profiilikuvan voi ”blurrata”, eli tehdä epäselväksi, ettei sitä koko yleisö pääse näkemään. Eli mikäli et halua naapuriesi tai työkaveriesi urkkivan profiiliasi, Victoria Milanissa yksityisyys on kunnossa.

Kokeile ilmaiseksi: VictoriaMilan.fi

 

5. Match.com – suosittu deittipalvelu etenkin pääkaupunkiseudulla

deittipalvelut 2019

Match.com on deittipalveluille sama kuin McDonald’s on pikaruoka-alalle. Eli se löytyy lähes jokaisesta maasta. Jo yli 20 vuotta toiminut Match.com toimii myös Suomessa ja sinkkuja sivustolla on etenkin pääkaupunkiseudulta runsaasti. Esimerkiksi Oulua pienemmissä kaupungeissa kannattaa mieluummin suosia noita ylempänä mainittuja isoja sivustoja!

Tämä palvelu yhdistää jossain määrin muiden maiden Match-sivustoja, joten voit kätevästi päästä juttuun myös ulkomaalaisten sinkkujen kanssa, mikäli eksotiikka kiinnostaa.

Aivan nuorimmille tämäkään sivusto ei ole kovinkaan hyvä, mutta jos ikää on vähintään sen 28 ikävuoden luokkaa, niin kannattaa käydä katsastamassa myös tämä sivusto:

Käy kokeilemassa ilmaiseksi fi.match.comissa!

6. Suomi24 Treffit – koko kansan ilmainen deittipalvelu

suurin deittipalveluSuomi24 Treffit on lähes kaikkien tuntema treffipalsta. Rekisteröityminen on helppo, nopea ja kaiken lisäksi palvelu on ilmainen. Muutamista lisäominaisuuksista pitää maksaa hieman rahaa.

Palvelussa on runsaasti miehiä – noin 70 %, eli naisten markkinat vallitsevat Suomi24:llä. Naisten tosin kannattaa henkisesti varautua kaikenlaisiin miesten suorittamiin lähestymisyrityksiin. Lihan laatu vaihtelee isolla skaalalla.

Ennen vanhaan Suomi24 oli täysin ilmainen, mutta tänä päivänä ilmaisen jäsenyyden ominaisuuksia on karsittu raskaalla kädellä. Maksamalla jäsenmaksun pääsee käsiksi palvelun kaikkiin ominaisuuksiin.

7. Happypancake.fi – toinen OK-tasoinen ilmainen deittipalvelu

Happypancake on myöskin ilmainen deittipalvelu. Se on näin vuonna 2019 nuorentanut ilmettään ja toimii nykyään loistavasti niin tietokoneella, älypuhelimella kuin tabletillakin.

Sivustolla pyörii runsaasti käyttäjiä, mutta teknisen uudistuksen jälkeen, joka tehtiin tuossa viime vuonna, palvelussa löytyy paljon vähemmän käyttäjiä kuin ennen. Eli tähän uudistukseen voisi soveltaa toteamusta ”älä korjaa sitä, jos se ei ole rikki”.

8. Kotisataman deitti – uskoville sinkuille

Suomessa on paljon uskovia sinkkuja, jotka etsivät saman henkistä elämänkumppania. Kotisataman deitti kapuaa yllättävän korkealle suosituimpien deittipalvelujen listalla. Heidän omien sanojensa mukaan palvelu pyrkii tuomaan yhteen kristillisiä arvoja noudattavia sinkkuja. Maksullinen sivusto, mutta kuukausimaksu varsin pieni ja oikeastaan nimellinen, jotta häiriköt ja huijarit eivät pääse mellastamaan.

Lue lisää aiheesta: Kristittyjen sinkkujen seuranhaku.

9. Deitti.net – deittipalvelu nuorille

deitti.netMonet deittipalvelut ovat vain 18 vuotta täyttäneille. Deitti.nettiin voivat rekisteröityä ihan luvan kanssa jo 16 vuotiaat. Seuranhaku ei ole liian vakavaa vaan kevytmielistä ja hauskaa. Palvelussa voit hakea seuraa ihan millä mielellä olet liikenteessä; tositarkoituksella, seikkailumielellä, ystävää etsien tai vaikka matkaseuraa. Palvelu on pääasiassa ilmainen, mutta maksamalla saa lisäominaisuuksia!

10. 50plusmatch.fi – deittipalvelu yli 50-vuotiaille

50plus deittipalvelu50plusmatch.fi on loistava sivusto kaikille yli 50-vuotiaille sinkuille, jotka etsivät kumppania tai ihan vain uusia ystäviä.

Sivustolla on monia eri tapoja olla yhteydessä muihin jäseniin. Siellä ei tarvitse vain lähetellä yksityisviestejä vaan siellä voi keskustella päivän polttavista aiheista tai vaikka jakaa hauskoja kuvia tai videoita muiden jäsenten keskuudessa.

Sukupuolijakauma on sopivasti lähes tulkoon puolet ja puolet – 48 % naisia / 52 % miehiä. Jos et ole ennen nettideittaillut, ja olet yli 5-kymppinen (ei väliä kuinka paljon yli 50), sitten ei muutakuin rohkeasti kokeilemaan:

Liity 50plusmatchiin ilmaiseksi tästä! Tai lue vinkit 50+ treffeille!

5 pikavinkkiä, joilla valloitat deittipalvelut

Treffimaisterin valvova silmä käy läpi deittipalveluita ja bongailee niitä yleisimpiä virheitä mitä ihmiset tekevät. Eli jos haluat onnistua seuranhaussa ja oikeasti bongata itsellesi treffit, tässä 5 vinkkiä:

1. Lataa tällaisia profiilikuvia:

Varsinkin miesten tulee panostaa kunnon profiilikuviin. Tästä on todisteena ihan tilastotiedot, jotka osoittavat, että nettideittailussa on naisten markkinat (varsinkin niissä palveluissa, jossa pääosa käyttäjistä on 18-45 ikävuoden tuntumassa).

Tässä pari pikaista vinkkiä miehille, jotka pohtivat minkälaisella kuvalla pärjää netin deittipalveluissa:

Pyri välttämään selfieitä. Varsinkin vessaselfieitä. Ei hyvä. Aktiviteettikuvat toimivat loistavasti. Mikäli siis harrastat jotain fyysisempää tai mielenkiintoista esim. urheilua, vuorikiipeilyä, lentämistä tai muuta ”miehekästä”, lataa ainakin yksi tällainen kuva.

Lisää myös tuoreita kuvia (eikä niitä 10 tai 20 vuotta vanhoja).

2. Kirjoita edes hieman tekstiä

Monilla tulee tänka på -tilanne, kun edessä on tyhjä ruutu, johon pitäisi keksiä tekstiä itsestään. Deittipalveluissa on hyvä pyrkiä herättämään tunteita (eikä vain CV:mäisesti listata omia ominaisuuksiaan). Vitsit, tarinat sun muut hauskuudet toimivat aina – samanlainen huumorintaju tunnetusti yhdistää ihmisiä.

3. Älä jauha vain itsestäsi profiilissasi

”Minä, minä minä, kysy lisää, jos haluut tietää lisää musta!”

Joidenkin profiileja lukiessa tulee fiilis, että tämä henkilö se ei ole saanut tarpeeksi huomiota lapsena. Jotta omasta profiilista ei tule vain pakkomielteisesti omaan itseen suhtautunut kirjoitelma, voit kirjoittaa myös millaisen ihmisen toivot tapaavasi. Eli kirjoita sopivassa minä/sinä -suhteessa se profiilitekstisi, niin se puhuttelee ja houkuttelee myös lukijaansa.

4. Kokeile muutamaa eri deittipalvelua

Periaatteessa sinun tarvitsee löytää vain 1 ihminen täältä nettideittiviidakosta. Jos petyt ensimmäiseen kokeilemaasi deittipalveluun, älä tuomitse sitä ja kaikkia muita palveluja siinä ohessa.

5. Älä chättäile ikuisesti vaan ehdota PIAN oikeita treffejä

Muista, että deittipalvelut ovat vain työkaluja treffien sopimiseen. Sinun ei kannata avautua koko elämästäsi tekstimuotoisen chatin kautta. Pidä juttu sopivan kevyenä netin puolella ennen kuin olette oikeasti tavanneet face-to-face.

Oli tavoitteena sitten seksisuhde, parisuhde tai jopa avioliitto, näet todellisen yhteensopivuutenne vasta kasvotusten.

Älä lätise loputtomiin, vaan ehdota vaikkapa kahvilatreffejä hyvinkin pian.

Yhteenveto

Oikea deittipalvelu on avain seuranhaun onnistumiseen. Jos etsit vakavempaa treffailuseuraa, silloin on aika turha lähteä Tinderiin. Ja jos etsit vain seksiseuraa, silloin on melko turha lähteä esimerkiksi E-kontaktiin.

Tällä hetkellä, näin keväällä 2019, Treffimaisterin suosikki on Eliittikumppani.fi <– käy kokeilemassa (ilmaiseksi) mikäli olet lähempänä 30 ikävuotta (tai yli) ja etsit seuraa tositarkoituksella.

Ja yleisenä vinkkinä vielä: Ja sillä, miten esität itsesi näissä palveluissa, on myöskin väliä. Lue siis myös nämä 15 vinkkiä deittiprofiilin täyttämiseen.

Mikä on sinun mielestäsi se toimivin ja paras deittipalvelu? Kirjoittele kokemuksiasi tuohon alapuolella olevaan kommenttiosioon.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here