50plusmatch.fi kokemuksia – 5 kohdan tietopaketti

50plusmatch kokemuksiaTe, arvoisat yli 50-vuotiaat sinkut, olette yksiä internetin seuranhakusivustojen nopeimmin kasvavimpia ihmisryhmiä.

Jos et ole vielä kokeillut nettideittailua, tässä Treffimaisterin 50plusmatch.fi kokemuksia ja arvio tästä ainoastaan yli 5-kymppisille suunnatusta treffipalvelusta.

 

Aikuisemmat ihmiset saattavat olla arempia laittamaan itseään peliin tänne internetin treffipalstoille. Monilla saattaa olla käsitys, että nämä palstat ovat vain nuorille, mutta 50plusmatch.fi tekee aikuisten treffailusta todella helposti lähestyttävää.

Tässä 5 kohtaan jaettu tietopakettimme, jonka jälkeen pääset sopimaan 50+ treffit alta aikayksikön:

1. Tällainen on 50plusmatch.fi

50plusmatch on tarkoitettu vain yli 50-vuotiaille. Miesten ja naisten sukupuolijakauma on palvelussa varsin tasainen – naisia on 52 % ja miehiä 48 %.

Kyseessä on varsin aktiivisen käyttäjäkunnan omaava treffisivusto, jossa tunnelma on jokseenkin rennompi kuin ns. tavallisilla treffisivustoilla.

Palveluun rekisteröidytään antamalla sähköpostiosoite, nimimerkki ja salasana. Kaikki on ilmaista siihen asti, kunnes haluat lähettää yksityisviestin jollekin käyttäjälle.

Rekisteröidy tästä ilmaiseksi!

2. Miten palvelu toimii?

Ensinnäkin, sinun kannattaa täyttää profiilisi kuta kuinkin huolella. Kirjoita perustietoja itsestäsi omin sanoin. Ei tarvitse mitään virsikirjan pituista teosta kirjoittaa, vaan ihan vain muutamin lausein.

50plusmatchissa on runsaasti erilaisia käyttäjiä aktivoivia ominaisuuksia. Esimerkiksi:

Things2Share: täällä käyttäjät voivat kirjoittaa kaikille käyttäjille näkyviä päivityksiä (kuten Facebookissa) ja niitä voi kuka tahansa kommentoida.

Visailut: voit lähettää käyttäjille lyhyitä kysymyksiä, joihin on vain kaksi vastausta, esim. aurinko vai varjo? Nämä ovat helppoja ja nopeita tapoja aktivoitua seuranhaussa mielenkiintoisen ihmisen kanssa.

Chat: voit keskustella reaaliajassa muiden juuri sillä hetkellä linjoilla olevien käyttäjien kanssa.

Lisäksi voit nähdä 50 viimeksi liittynyttä jäsentä sekä esimerkiksi juuri tällä hetkellä palvelussa sisäänkirjautuneet käyttäjät.

3. 50plusmatchin hinta ja maksaminen

Suurin osa netin deittipalveluista on maksullisia. Näin myös 50plusmatchin kohdalla. Kuten todettua, rekisteröityminen kyllä hoituu ilmaiseksi, mutta mikäli haluat kommunikoida muiden jäsenten kanssa, palvelu maksaa. Tässä juuri katsotun hinnaston (01/2017) tiedot, voit siis valita 4 eri tilausjaksoon pituudesta:

  • 1 kk jäsenyys 24,95 €
  • 3 kk jäsenyys 14,95 € / kk (yht. 44,85 €)
  • 6 kk jäsenyys 9,95 € / kk (yht. 59,70 €)
  • 12 kk jäsenyys 7,95 € / kk (yht. 95,40 €)

Eli kyseessä on varsin kohtuuhintainen palvelu.

Maksun voi hoitaa useammalla eri tavalla:

  • Luotto-/maksukortit: Visa, Visa Electron, Mastercard
  • PayPal
  • Verkkomaksut (Nordea, OP + muut isot suomalaiset pankit)
  • Tilisiirto (saat heti laskun tiedot manuaalisen tilisiirron tekemiseen)

4. Yksityisyys ja turvallisuus kunnossa

50plusmatchissa vain sisäänkirjautuneet jäsenet voivat nähdä tietojasi. Palvelu ei myöskään käytä jäsenten kuvia palvelun markkinoimiseen (kuten joillakin muilla sivustoilla).

Palvelussa ei myöskään esiinnytä omalla nimellä, eivätkä yhteystietosi ole muiden nähtävillä, ellet niitä erikseen lähetä viestillä.

Sivustolla on asianmukaisesti käytössä SSL-suojaus, eli käytännössä näet selaimesi osoiterivillä https:// -alun. Tämä on ehdoton vaatimus sivustoilla, joihin syötetään henkilökohtaisia tietoja ja varsinkin hoidetaan maksuja.

5. Treffimaisterin kokemuksia 50plusmatchista – näin menestyt

Yli 50-vuotiaat eivät välttämättä ole yhtä tottuneita laittamaan omaa kuvaansa nettiin siinä missä 2-kymppiset saattavat laittaa pärstäkuviaan kuin liukuhihnalta sosiaaliseen mediaan.

Mutta, kannattaa rohkeasti laittaa kuva profiiliisi. Ilman kuvaakin pääsee tosin alkuun, sillä 50-plussathan eivät ole enää yhtä pinnallisia kuin 2-kymppiset. Jutun alkuun päässee siis myös ilman kuvaa. Muista vain kirjoittaa profiiliin ”myyvä teksti”, eli omin sanoin jotain itsestäsi.

Positiivinen asenne ja oma aktiivisuus vie pitkälle. Kyseessä ei ole mikään jäykkä deittisivusto, vaan todella avoin ja ystävällinen palvelu, jossa ihmisiä on helppoa lähestyä!

Treffimaisteri suosittelee varauksetta 50plusmatchia jokaiselle yli 5-kymppiselle, joka etsii uusia ystäviä, juttukaveria tai rakkautta!

Rekisteröidy 50plusmatchiin ilmaiseksi tästä ja kokeile itse.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here