50plusmatch.fi kokemuksia – 5 kohdan tietopaketti ja arvostelu

50plusmatch kokemuksiaTe, arvoisat yli 50-vuotiaat sinkut, olette yksiä internetin seuranhakusivustojen nopeimmin kasvavimpia ihmisryhmiä.

Jos et ole vielä kokeillut nettideittailua, tässä Treffimaisterin 50plusmatch.fi kokemuksia ja arvio tästä ainoastaan yli 5-kymppisille suunnatusta deittisivustosta.

Eli onko kyseessä hyvä sivusto ja kannattaako sitä käyttää?

Tässä 5 kohtaan jaettu tietopakettimme 50plusmatch.fi:stä:

1. Tällainen on 50plusmatch.fi (onko se luotettava?)

50plusmatch on tarkoitettu vain yli 50-vuotiaille sinkuille, jotka etsivät joko parisuhdetta tai sitten ihan vain uusia ystäviä. Miesten ja naisten sukupuolijakauma on palvelussa erittäin tasainen: 48% miehiä, 52% naisia.

Kyseessä on varsin aktiivisen käyttäjäkunnan omaava treffisivusto, jossa tunnelma on jokseenkin rennompi ja sosiaalisempi kuin ns. tavallisilla treffisivustoilla.

Palveluun rekisteröidytään antamalla sähköpostiosoite sekä keksimällä nimimerkki ja salasana.

50plusmatch on perustettu jo vuonna 2006 ja nykypäivänä vuonna 2021, se on erittäin suosittu sivusto niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Sitä pyörittää iso hollantilainen yritys (mutta sieltä löytyy suomenkielinen asiakaspalvelu), eli sen käyttäminen ja mahdollisten maksujen tekeminen on täysin luotettavaa. Mutta ennen kuin harkitset edes maksamista, käy toki kokeilemassa palvelua ilmaiseksi: 50plusmatch.fi

2. Miten 50plusmatch toimii?

Ensinnäkin, sinun kannattaa täyttää deittiprofiilisi kuta kuinkin huolella heti kun liityt sivustolle. Profiilin täyttöön liittyy lähinnä raksin laittamista ruutuun, mutta löytyy sieltä myös tekstikenttiä, johon kirjoittaa itsestään myös omin sanoin.

50plusmatchissa on runsaasti erilaisia käyttäjiä aktivoivia ominaisuuksia. Esimerkiksi:

Things2Share: täällä käyttäjät voivat kirjoittaa kaikille käyttäjille näkyviä päivityksiä (kuten Facebookissa) ja niitä voi kuka tahansa kommentoida.

Visailut: voit lähettää käyttäjille lyhyitä kysymyksiä, joihin on vain kaksi vastausta, esim. aurinko vai varjo? Nämä ovat helppoja ja nopeita tapoja aktivoitua seuranhaussa mielenkiintoisen ihmisen kanssa.

Chat: voit keskustella reaaliajassa muiden juuri sillä hetkellä linjoilla olevien käyttäjien kanssa.

”Tuletko treffeille” -ominaisuus:

Tämä on varsin hauska ja jäseniä hyvin aktivoiva ominaisuus. Voit ilmoittaa profiilissasi maksimissaan 3 eri aktiviteettia, joita teet mielelläsi treffeillä. Jos et tykkää istua kahvilassa ”haastattelumaisilla” treffeillä, voit siis löytää helposti itsellesi 50+ treffit!

50 viimeksi liittynyttä jäsentä:

Lisäksi voit siis nähdä 50 viimeksi liittynyttä jäsentä. Eli vaikka et heti löytäisi unelmakumppaniasi, kannattaa palvelussa pysyä aktiivisena – sinne liittyy jatkuvasti uusia ihmisiä.

3. 50plusmatchin hinta ja maksaminen (Treffimaisteri tarjoaa 3 päivää ilmaiseksi!)

Suurin osa netin deittipalveluista on maksullisia. Näin myös 50plusmatchin kohdalla. Kuten todettua, rekisteröityminen kyllä hoituu ilmaiseksi, mutta mikäli haluat kommunikoida muiden jäsenten kanssa, palvelu maksaa. Hinnasto näyttää seuraavanlaiselta. Voit siis valita 4 eri tilausjaksoon pituudesta:

  • 1 kk jäsenyys 29,95 €
  • 3 kk jäsenyys 19,95 € / kk (yht. 59,85 €)
  • 6 kk jäsenyys 14,95 € / kk (yht. 89,70 €)

Eli kyseessä on varsin kohtuuhintainen palvelu.

Maksun voi hoitaa useammalla eri tavalla:

  • Luotto-/maksukortit: Visa, Visa Electron, Mastercard
  • PayPal
  • Verkkomaksut (Nordea, OP + muut isot suomalaiset pankit)
  • Tilisiirto (saat heti laskun tiedot manuaalisen tilisiirron tekemiseen)

Nyt, kesäkuussa 2021, Treffimaisteri tarjoaa 50plusmatchiin 3 päivää ilmaiseksi. Liity tämän linkin kautta, niin näet etusivulla tekstin (”..saat 3 pv ilmaisen jäsenyyden”). Eli pääset heti viestittelemään muille jäsenille ja käyttämään muitakin normaalisti maksullisia ominaisuuksia ilmaiseksi.

4. Yksityisyys ja turvallisuus kunnossa

50plusmatchissa vain sisäänkirjautuneet jäsenet voivat nähdä tietojasi. Eli se yliutelias naapuri ei pääse kovin helpolla näkemään tietojasi (ellei hänkin ole deittiseuraa etsimässä). Palvelu ei myöskään käytä jäsenten kuvia palvelun markkinoimiseen (kuten joillakin muilla sivustoilla).

Palvelussa ei myöskään esiinnytä omalla koko nimellä, eivätkä yhteystietosi ole muiden nähtävillä, ellet niitä erikseen lähetä viestillä. Voit ihan turvallisesti esiintyä nimimerkillä ja mikäli juttukumppani vaikuttaa treffien arvoiselta, sitten voitte vaihtaa vaikkapa puhelinnumeroita keskenänne.

Sivustolla on asianmukaisesti käytössä SSL-suojaus, eli käytännössä näet selaimesi osoiterivillä https:// -alun. Tämä on ehdoton vaatimus sivustoilla, joihin syötetään henkilökohtaisia tietoja ja varsinkin hoidetaan maksuja.

5. Treffimaisterin kokemuksia 50plusmatchista – näin menestyt

Yli 50-vuotiaat eivät välttämättä ole yhtä tottuneita laittamaan omaa kuvaansa nettiin siinä missä 2-kymppiset saattavat laittaa naamankuviaan kuin liukuhihnalta sosiaaliseen mediaan.

Mutta, kannattaa rohkeasti laittaa kuva sinne omaan deittiprofiiliisi. Ilman kuvaakin pääsee tosin alkuun, sillä 50-plussathan eivät ole enää yhtä pinnallisia kuin 2-kymppiset. Jutun alkuun päässee siis myös ilman kuvaa. Muista vain kirjoittaa profiiliin ”myyvä teksti”, eli omin sanoin jotain itsestäsi.

Monet 50+ miehet jäävät deittipalveluissa sinne taustalle seurailemaan tilannetta. Mutta, kuten eräs 80-luvun biisikin toteaa; jos haluu saada, on pakko antaa. Eli laita itsesi peliin; lataa profiilikuva (tai useampi), kirjoita tekstiä itsestäsi SEKÄ millaisen ihmisen toivoisit tapaavasi sivustolla.

Ja yleisesti:

Positiivinen asenne ja oma aktiivisuus vie pitkälle. 50plusmatchin kohdalla kyseessä ei ole mikään jäykkä deittisivusto, vaan todella avoin ja ystävällinen palvelu, jossa ihmisiä on helppoa lähestyä (ja tulla lähestytyksi)!

Treffimaisteri suosittelee varauksetta 50plusmatchia jokaiselle yli 5-kymppiselle, joka etsii uusia ystäviä, juttukaveria tai rakkautta.

Rekisteröidy 50plusmatchiin ilmaiseksi tästä ja käy itse kokeilemassa.

..sen jälkeen tule ja kirjoita omia kokemuksiasi 50plusmatchista tuohon alla olevaan kommenttiosioon. Mitä tykkäsit palvelusta, löytyikö sieltä juttuseuraa jne?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here