50plusmatch.fi kokemuksia – 5 kohdan tietopaketti ja arvostelu

50plusmatch kokemuksiaTe, arvoisat yli 50-vuotiaat sinkut, olette yksiä internetin seuranhakusivustojen nopeimmin kasvavimpia ihmisryhmiä.

Jos et ole vielä kokeillut nettideittailua, tässä Treffimaisterin 50plusmatch.fi kokemuksia ja arvio tästä ainoastaan yli 5-kymppisille suunnatusta deittisivustosta.

Eli onko kyseessä hyvä sivusto ja kannattaako sitä käyttää?

Tässä 5 kohtaan jaettu tietopakettimme 50plusmatch.fi:stä:

1. Tällainen on 50plusmatch.fi (onko se luotettava?)

50plusmatch on tarkoitettu vain yli 50-vuotiaille sinkuille, jotka etsivät joko parisuhdetta tai sitten ihan vain uusia ystäviä. Miesten ja naisten sukupuolijakauma on palvelussa tasan 50% – 50%!

Kyseessä on varsin aktiivisen käyttäjäkunnan omaava treffisivusto, jossa tunnelma on jokseenkin rennompi kuin ns. tavallisilla treffisivustoilla.

Palveluun rekisteröidytään antamalla sähköpostiosoite, nimimerkki ja salasana.

50plusmatch on perustettu jo vuonna 2006 ja tänä vuonna, 2019, se on erittäin suosittu sivusto niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Sitä pyörittää iso hollantilainen yritys (mutta sieltä löytyy suomenkielinen asiakaspalvelu), eli sen käyttäminen ja maksujen tekeminen on täysin luotettavaa.

>> Kokeile tästä ilmaiseksi 50plusmatchia!

2. Miten palvelu toimii?

Ensinnäkin, sinun kannattaa täyttää deittiprofiilisi kuta kuinkin huolella heti kun liityt sivustolle. Profiilin täyttöön liittyy lähinnä raksin laittamista ruutuun, mutta löytyy sieltä myös tekstikenttiä, johon kirjoittaa itsestään myös omin sanoin.

50plusmatchissa on runsaasti erilaisia käyttäjiä aktivoivia ominaisuuksia. Esimerkiksi:

Things2Share: täällä käyttäjät voivat kirjoittaa kaikille käyttäjille näkyviä päivityksiä (kuten Facebookissa) ja niitä voi kuka tahansa kommentoida.

Visailut: voit lähettää käyttäjille lyhyitä kysymyksiä, joihin on vain kaksi vastausta, esim. aurinko vai varjo? Nämä ovat helppoja ja nopeita tapoja aktivoitua seuranhaussa mielenkiintoisen ihmisen kanssa.

Chat: voit keskustella reaaliajassa muiden juuri sillä hetkellä linjoilla olevien käyttäjien kanssa.

”Tuletko treffeille” -ominaisuus:

Tämä on varsin hauska ja jäseniä hyvin aktivoiva ominaisuus. Voit ilmoittaa profiilissasi maksimissaan 3 eri aktiviteettia, joita teet mielelläsi treffeillä. Jos et tykkää istua kahvilassa ”haastattelumaisilla” treffeillä, voit siis löytää helposti itsellesi 50+ treffit!

50 viimeksi liittynyttä jäsentä:

Lisäksi voit siis nähdä 50 viimeksi liittynyttä jäsentä. Eli vaikka et heti löytäisi unelmakumppaniasi, kannattaa palvelussa pysyä aktiivisena – sinne liittyy jatkuvasti uusia ihmisiä!

3. 50plusmatchin hinta ja maksaminen

Suurin osa netin deittipalveluista on maksullisia. Näin myös 50plusmatchin kohdalla. Kuten todettua, rekisteröityminen kyllä hoituu ilmaiseksi, mutta mikäli haluat kommunikoida muiden jäsenten kanssa, palvelu maksaa. Tässä juuri katsotun hinnaston (01/2019) tiedot, voit siis valita 4 eri tilausjaksoon pituudesta:

  • 1 kk jäsenyys 24,95 €
  • 3 kk jäsenyys 14,95 € / kk (yht. 44,85 €)
  • 6 kk jäsenyys 9,95 € / kk (yht. 59,70 €)
  • 12 kk jäsenyys 7,95 € / kk (yht. 95,40 €)

Eli kyseessä on varsin kohtuuhintainen palvelu.

Maksun voi hoitaa useammalla eri tavalla:

  • Luotto-/maksukortit: Visa, Visa Electron, Mastercard
  • PayPal
  • Verkkomaksut (Nordea, OP + muut isot suomalaiset pankit)
  • Tilisiirto (saat heti laskun tiedot manuaalisen tilisiirron tekemiseen)

4. Yksityisyys ja turvallisuus kunnossa

50plusmatchissa vain sisäänkirjautuneet jäsenet voivat nähdä tietojasi. Palvelu ei myöskään käytä jäsenten kuvia palvelun markkinoimiseen (kuten joillakin muilla sivustoilla).

Palvelussa ei myöskään esiinnytä omalla nimellä, eivätkä yhteystietosi ole muiden nähtävillä, ellet niitä erikseen lähetä viestillä.

Sivustolla on asianmukaisesti käytössä SSL-suojaus, eli käytännössä näet selaimesi osoiterivillä https:// -alun. Tämä on ehdoton vaatimus sivustoilla, joihin syötetään henkilökohtaisia tietoja ja varsinkin hoidetaan maksuja.

5. Treffimaisterin kokemuksia 50plusmatchista – näin menestyt

Yli 50-vuotiaat eivät välttämättä ole yhtä tottuneita laittamaan omaa kuvaansa nettiin siinä missä 2-kymppiset saattavat laittaa naamankuviaan kuin liukuhihnalta sosiaaliseen mediaan.

Mutta, kannattaa rohkeasti laittaa kuva profiiliisi. Ilman kuvaakin pääsee tosin alkuun, sillä 50-plussathan eivät ole enää yhtä pinnallisia kuin 2-kymppiset. Jutun alkuun päässee siis myös ilman kuvaa. Muista vain kirjoittaa profiiliin ”myyvä teksti”, eli omin sanoin jotain itsestäsi.

Positiivinen asenne ja oma aktiivisuus vie pitkälle. Kyseessä ei ole mikään jäykkä deittisivusto, vaan todella avoin ja ystävällinen palvelu, jossa ihmisiä on helppoa lähestyä (ja tulla lähestytyksi)!

Treffimaisteri suosittelee varauksetta 50plusmatchia jokaiselle yli 5-kymppiselle, joka etsii uusia ystäviä, juttukaveria tai rakkautta!

Rekisteröidy 50plusmatchiin ilmaiseksi tästä ja kokeile itse.

..sen jälkeen tule ja kirjoita omia kokemuksiasi 50plusmatchista tuohon alla olevaan kommenttiosioon (voit myös keksiä nimen ja sähköpostiosoitteen, jos et halua omalla nimellä kirjoittaa).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here