Sinkut Turussa – näistä 7 paikasta löydät seuraa

Sinkut TurkuMistä löytyvät Turun sinkut?

Treffimaisteri listaa seuranhakuvinkit Turkuun – ei ainoastaan yöelämän helmet, mutta myös muut paikat, josta voit löytää seuraa.

Ensin hieman motivaatiopläjäystä:

Turussa on asukkaita n. 180 000.

Se on myös vilkas opiskelijakaupunki, joten varsinkin nuorella väellä on loistava tarjonta sinkkuja käsillään.

Turku on myös miehelle yksi parhaita paikkoja olla sinkku Suomessa. Tämän selvityksen mukaan Turussa on yksin asuvia 20-29-vuotiaita naisia 6623 kappaletta ja miehiä 6142. Vertailun vuoksi: koko maan tilastoja katsottaessa yksin asuvia miehiä on huomattavasti enemmän (55 %). Eli sinkkumies, muuta Turkuun, jos haluat naista.

..ja katsele seuraa esimerkiksi näistä paikoista:

1. Börs Nightclub – vanha kunnon..

Börsissä biletetään perjantaisin ja lauantaisin aamu-04:ään asti. Myös live-esiintyjiä silloin tällöin. Ikäraja 20! Sijainti Sokos Hotellin yhteydessä, joten kauempaa saapuva viikonloppubilettäjä voi kömpiä suoraan yläkertaan nukkumaan tai tekemään tuttavuutta juuri isketyn tulevan vaimon tai miehen kanssa.

2. Cosmic Comic Cafe – hieman hipsterimpään makuun

Turkulaisten suosima Cosmic Comic Cafe pitää sisällään runsaan valikoiman erilaisia oluita sekä leppoisan sekä kansainvälisen tunnelman. Jos et ole yökerhoihmisiä, suuntaa esimerkiksi tänne.

3. Marilyn – nuoremman väen bilekeskus

Jos olet juuri ajokortti-iän, parikymppinen tai muuten vain uutta nuoruutta elävä 3-kymppinen, suuntaa Marilyniin. Vanha yökerho, joka on kestänyt ajan hammasta jo yli 20 vuotta. Eli kuka tietää vaikka sinunkin vanhempasi olisivat laittaneet sinut aluille Marilynissä vietetyn illan jälkimainingeissa?

4. Turun sinkut esim. kieli-, kokkaus- tai tanssikursseilla

Ja sitten siirrytään selkeäpäisempiin iskumetodeihin. Koska parhaat parisuhteet luodaan ihmisen kanssa, jonka kanssa on samanlainen tai omaa samoja mielenkiinnon kohteita, mikset hakeutuisi sellaisten ihmisten seuraan.

Katso esimerkiksi Turun työväenopiston tai kansalaisopiston kurssitarjontaa. Tai yksityisten pyörittämiä kokkaus- tai tanssikursseja. Mitä tahansa, jossa pääset tapaamaan uusia ihmisiä. Ehkä sieltä löytyy suoraan deitti, ehkä tutustut uusiin kavereihin ja nämä sitten esittelevät sinut sille tulevalle vaimollesi/miehellesi.

5. Meetup tai muut ryhmätapaamiset

Facebookissa tai esim. Meetup-nimisessä sovelluksessa ihmiset kokoontuvat yhteen samojen mielenkiinnon kohteiden mukaan. Esim. Meetupissa on paljon teknologia- ja ura-aiheisia ryhmiä. Jos tällainen kiinnostaa, aktivoidu sosiaalisesti myös tällä saralla. Uusien ihmisten tapaaminen vie sinua aina eteenpäin myös kumppanin haussa.

6. Salilla tai muissa harrasteissa

Ja ei, salilla ei voi lähteä iskemään yhtä suoraviivaisesti kuin yöelämässä. Mutta ideana tässäkin on se, että viet naamasi näytille mahdollisimman moneen paikkaan. Jos katseesi kohtaavat saman mielenkiintoisen ihmisen kanssa salilla useamminkin, ala moikata häntä. Seuraavalla kerralla jo päivittelyt päivän säästä salin eteisessä. Seuraavalla kerralla jutellaan niitä näitä ja sovitaankin treffit? Älä siis ajattele iskemistä lyhytnäköisesti vaan pidemmän tähtäimen proseduurina.

7. Turun sinkut netissä?

Netistä on tietty helpointa löytää seuraa tänä päivänä. Koska deittipalvelut lähinnä toimivat vain isoissa kaupungeissa, on Turun 180 000 asukkaalla hyvä siivu sinkkuja myös täällä netin puolella.

Suosittelemme ensalkuun rekisteröitymään näille kahdelle suurelle deittisivustolle:

  • Happypancake.fi – täysin ilmainen ja runsaasti turkulaisia
  • E-kontakti.fi – asiallinen sivusto, jossa pieni jäsenmaksu (silti halvempi kuin baarireissu)

Tinder toimii, jos naama on kunnossa ja haet kepeämpää seuraa vaikka jo samaksi illaksi. Tai lue seuraavaksi listaamamme parhaat deittisivustot.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here