Tampereen sinkut huomio – näistä paikoista löydät seuraa Tampereella

Sinkut TampereMistä löytyvät sinkut Tampereella?

Sitä selvitellään nyt.

Treffimaisteri ohjaa sinut oikeaan paikkaan, jotta löydät joko a) seuraa Tampereen yöelämästä tai b) treffiseuraa tositarkoituksella ja kenties elämäsi rakkauden.

Tampere on pääkaupunkiseudun ulkopuolisista kaupungeista se suurin, joten ei hätää – kyllä Tampereella sinkkuja riittää. Tampere on suuri yliopistokaupunki, josta nuoretkaan eivät heti muuta muille maille, eli seuraa löytää takuulla kaikkien ikäluokkien sinkut.

Paras paikka löytää seuraa Tampereen yöelämässä?

Ilves Bar & Night: tämä Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä sijaitseva yökerho tarjoaa ihan rehellistä ja suoraviivaista yökerhomeininkiä perjantai- ja lauantai-iltaisin.

  • Ikäraja 22 vuotta
  • Myös live-musiikkia!

Nightclub Tähti: Hämeenkatu on täynnä ravitsemusliikkeitä, joista voit bongata tamperelaisia sinkkuja. Eli siis, Tähti on yksi näistä isoista, joka tarjoaa myös live-musiikkia. Erityisesti kypsemmille, esim. 50+ sinkuille hyvä paikka tavata ihmisiä!

Ravintola Doris: hieman tasokkaampia DJ:itä mikäli haluat päästä kuuntelemaan (ja löytää samanhenkistä seuraa), katsele Doriksen keikkatarjontaa.

 

Tampereen sinkut harrastusten/tapahtumien parista

Erilaisten harrastusten parissa uusien ihmisten tapaaminen on aina hieno asia – vaikka ei ihan suoraan iskuaikeissa olisikaan. Oletko sinkku ja tuskailet, kun kaverit eivät lähde seuraksi yöelämään tai muuten vain tuntuu, että et saa mahdollisuutta tavata uusia ihmisiä? Silloin on otettava itseään niskasta kiinni ja lähtemään uusien harrastusten pariin.

Tampereella se voi olla esimerkiksi:

Kielikursseille: katso esim. työväenopiston, kansalaisopiston tai kesäyliopiston tarjontaa. Nämä ovat hauskoja, rentoja ja sosiaalisia tapahtumia (eikä mitään nipottamista pelkän kirjan edessä).

Kokkauskurssit: esimerkiksi thairuokakurssit ovat tänä päivänä trendikkäitä. Tapaat varmasti myös muita ihmisiä!

Sinkkutapahtumat: kannattaa pitää silmällä, mikäli näet ilmoituksia sinkkutapahtumista Tampereella. Myös kristityille sinkuille on seurakuntien järjestämänä erilaisia tapahtumia!

Netistä löytyvät sinkut Tampereella

Ketä tässä nyt yritetään huijata näillä kielikursseilla ja seurakunnan sinkkuilloilla?

Nykyihminen on laiska ja teknologia sallii meidän etsiä treffiseuraa suoraan siitä älypuhelimen, tabletin tai läppärin ruudulta.

Rekisteröidy aluksi näihin kahteen niin näet parissa minuutissa Tampereen sinkkutarjonnan:

  • Happypancake.fi – täysin ilmainen sivusto
  • E-kontakti.fi – ilmaiseksi pääsee näkemään ”tarjonnan”, viestittely maksaa hieman (silti halvempaa kuin baarissa ravaaminen)

Tampereella kun sitä populaa on yli 200 000, niin siitä on iso siivu myös netin treffipalstoilla. Eli sinne vain sekaan nettitreffeille.

Yhteenveto

Tampereen sinkut ovat siis joka puolella. Tärkeintä sinulle on vain aktivoitua siinä seuranhaussa. Ala tekemään jotain uutta. Riko niitä arkirutiinejasi ja lähde ihmisten ilmoille, tutustu kehen tahansa uuteen ihmiseen. Laajemmat sosiaaliset ympyrät aivan varmasti palkitsevat sinut ennen pitkää jollain erittäin helmellä naisella tai miehellä!

Lue myös listaamamme parhaat deittisivustot.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here