Oulun sinkut! 6 paikkaa josta löydät seuraa Oulussa

Oulun sinkutOulun sinkut tapaavat mitä erikoisimmissa paikoissa ja Treffimaisterin Oulun kirjeenvaihtaja listaa nyt 7 vinkkiä seuranhakuun tässä pohjoisen pääkaupungissa.

Oulussahan on populaa jo yli 200 000. On paljasjalkaisia oululaisia kuin myös runsaasti muuttajia ympäri Suomea.

Yliopisto, ammattikorkeakoulut ja muut oppilaitokset pitävät huolen, että myös nuoret aikuiset pysyttelevät tässä ikuisen vastatuulen kaupungissa.

Jos olet sinkku ja kaipaat inspiraatiota sen parisuhdestatuksesi muuttamiseen, tässä vinkkejä siihen, mistä voit löytää seuraa Oulussa. Listaamme molempia – yöelämää ja arkielämän ”iskupaikkoja”:

1. Kaarlen terassi – 30+ sinkut

Kaupungin kerma tapaa toisensa Kallessa. Tai, Oulussa kun ollaan, kaikki ovat tasavertaisia ja paikassa on rento tunnelma.

Erityisesti 30+, 40+ sinkut tapaavat Kaarlenholvin perjantai- tai lauantaiöissä. Myös yläkerran diskopuolella on 2-kymppisiä.

2. Tivoli – nuorempaa väkeä

Nuorempien sinkkujen apajat löytyvät Isokadulta Tivolista. Tämä kadunkulmaus on ollut yökerhokäytössä jo tuhansia vuosia, ja tällä hetkellä siinä toimii siis Tivoli, joka nimittää itseään myös ”yöhuvipuistona”. Löydät sieltä useamman eri osaston, ja bilekansa on erityisesti sitä 20-kesäistä.

3. Tähti – aikuisten sinkkujen yökerho

Kaipaatko yökerhoa/live-musiikkipaikkaa, jossa käy hieman aikuisempaa väkeä? Nightclub Tähti Pakkahuoneenkadulla on legendaarinen yökerho, jossa tapaat erityisesti 50+ sinkkuja. Asiakkaiden ikäjakauma riippuu toki mikä orkesteri sattuu soittamaan kyseisenä iltana. Ikähaitari voi olla kaikkea 20 ja eläkeikäisen välillä.

Ja jos yöelämä ei kiinnosta, niin jatketaan selväpäisemmillä seuranhakumenetelmillä:

4. Kuntosali tai kuntonyrkkeily tai muu vastaava harrastus?

..tai jopa jooga? Aloita jokin harrastus, jossa käy niin miehiä kuin naisiakin. Ja muista, että kuntosalilla iskeminen vaatii tahdikkuutta ja kärsivällisyyttä. Älä mene iskemällä iskemään vaan hae ensin kevyttä silmäpeliä. Jos hän antaa silmää takaisin, ehkä seuraavalla kerralla uskallat moikata häntä.

Kun sali-ihastusta näkee useamman kerran, ehkä jossain vaiheessa on helpompaa aloittaa small talk. Mene vaikka kysymään voitko tehdä sillä laitteella, jonka läheisyydessä hän sattuu hillumaan. Pienin askelin tutustumista ja kun hetki on oikea, kysy häntä treffeille!

Eli, lähde salille, niin tulet kohottaneeksi kuntoa ja samalla näet ihmisiä! Pääset edullisesti kertamaksuilla Oulun kaupungin saleille, esimerkiksi Raatin tai Raksilan uimahallin salille (joissa käy niin miehiä kuin naisiakin), jos et halua heti liittyä yksityisille saleille.

5. Kylmiltään miehen/naisen iskeminen Rotuaarilla

Siihen ”oikeaan” törmääminen ei aina vaadi johonkin lähtemistä: baariin, sinkkutapahtumiin tai sinne salille. Seuraavan kerran kun Rotuaarilla kävellessä tai Prisman käytävillä katseiden lukittuessa jonkin mielenkiintoisen ihmisen kanssa, tee jotain.

Kadulla voit mennä kysymään vaikka tietä johonkin, kysy vaikka missä on lähin ruokakauppa (vaikka tietäisit jo vastauksen). Jos pysäyttämäsi henkilö ei vaikuta vaivaantuneelta ja on porisevaa sorttia, jatka juttelua. Myönnä vaikkapa suoraan, että oikeastaan halusin vain tiedutella, että oletkohan sinkku? Jos hän ei ole vapaa, toivota hyvät päivänjatkot. Jos on, kysy lähtisikö hän joskus kahville..

Useimmille tällainen lähestyminen vaikuttaa aivan liian pelottavalta idealta. Mutta mikäli olet jo tovin ollut sinkku, etkä tunnu pääsevän eteenpäin seuranhaussa, nyt on aika alkaa menemään sinne epämukavuusalueelle ja kokeilemaan erilaisia asioita!

Ja sitten se helpoin tapa löytää seuraa Oulussa:

6. Oulun sinkut netissä?

Mistä netin treffipalveluista löytyvät oululaiset sinkut? Tuollahan ne ympäriinsä, Tindereissä ja Suomi24:ssä homma on yleensä vähemmän vakavaa seuranhakua. Oulun seudun aikuiset sinkut tapaavat myöskin kätevimmin netissä.

Jos etsit seuraa Oulusta tositarkoituksella – tai edes vähemmän tositarkoituksella, tee aluksi näin, kun kerta olet siinä näyttöpäätelaitteen äärellä:

Rekisteröidy molempiin näihin sivustoihin ja katso Oulun sinkkutarjontaa:

  • E-kontakti.fi – erityisesti yli 25-vuotiaille – tai muuten vain syvällisempää seuraa etsiville. Oululaisia on luonnollisesti runsain joukoin mukana.
  • Happypancake.fi – täysin ilmainen palvelu, jossa myöskin runsaasti oululaisia sinkkuja.

(E-kontakti maksaa, mutta ilmaiseksi näet kyllä ”tarjonnan”!)

Ja Oulussa kun ollaan, tällä seudulla asuu paljon myös uskovaisia, lue myös artikkelimme uskovaisten sinkkujen seuranhausta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here