Sinkut Kuopiossa – 6 parasta paikkaa tavata Savon sinkut!

Sinkut KuopioNyt Savon sinkut huomio.

Treffimaisteri listaa vinkkejä siihen, miten löydät seuraa Kuopiossa.

Jos olet niitä ihmisiä, josta tuntuu, että Kuopiossa ole sinkkuja, tässä hieman dataa:

Erään Väestöliiton selvityksen mukaan Kuopiossa on yksin asuvia 20-29-vuotiaita nuoria aikuisia seuraavanlaiset lukumäärät: 2470 naista ja 2822 miestä.

Eli:

Vaikka tuntuu, että paikalliset baarit ja Tinder on ”pelattu läpi”, kyllä niitä sinkkuja Kuopiosta löytyy. Puhumattakaan muista ikäluokista. Sinun vain tarvitsee löytää heidät.

Tässä siis 6 vinkkiä – niin yöelämään kuin sen ulkopuoleltakin – kun tavoitteenasi on löytää deittiseuraa Kuopiossa:

1. Tähti – myös aikuisille sinkuille

Ravintola Tähti on Kuopiossa koko kansan yökerho. Viikonloppuisin K20, mutta keikkailtoina K18. Esiintyjiä laidasta laitaan – joka myös yleensä määrittelee illan asiakkaiden ikäjakauman. Keikoille saapuvat yleensä myös lähiseudun Savon sinkut, eli uusia naamoja on tarjolla!

2. Viihdemaailma Ilona – opiskelijat ja nuoret

Viihdemaailma Ilona tarjoaa K18/K20 bileitä, riippuen hieman päivästä. Jos olet klubimusiikin ystävä ja tykkäät tanssia, on Ilona hyvä paikka bongata nuorempia kuopiolaisia naisia ja miehiä.

3. Henry’s Pub – myös keikkoja!

Jos olet lähdössä yksin Kuopion yöelämään, on suositeltavaa mennä baariin, jossa on live-musiikkia. Yksin baaritiskillä notkuminen on hieman kiusallista, mutta musiikista voi lähteä nauttimaan myös yksinkin baariin suuntaava sinkku. Henry’s Pubissa on runsaasti keikkatarjontaa ja rentoa meininkiä.

4. Savon sinkut saleilla ja liikuntaharrastuksissa

Ja nyt:

Jos olet niitä ihmisiä, josta tuntuu, että ei täällä Kuopiossa ketään hyviä miehiä tai naisia ole, ota tästä vinkki talteen.

Moni sinkku ei edes pyöri yöelämässä vaan elää omaa elämäänsä harrastustensa parissa. Jos ei yöelämästä ole löytynyt seuraa, aloita jokin uusi harrastus, jossa voit tavata muita ihmisiä. Kuntosali, kuntonyrkkeily tai jokin muu liikuntamuoto, jossa näkee uusia kasvoja.

Kun saat uusia hyvän päivän tuttuja, on näitä helppo lähestyä esimerkiksi seuraavan kerran yöelämässä tai aloittaa juttelu siellä harrastuksen tiimellyksessä, ja suoraan sieltä löytää deitti!

5. ”Sinkkukurssit”

Tiesitkö, että esimerkiksi espanjankielenkurssit ovat mitä parhaimpia paikkoja tavata sinkkunaisia? Myös miehiä käy kielikursseilla. Jos sinua kiinnostaa jonkin uuden taidon opiskelu, kannattaa tutustua esim. Kuopion kansalaisopiston tarjontaan.

Tai seuraile hieman mikä on milläkin hetkellä ”in”. Kokkauskurssit ovat yleistyneet kovaa vauhtia viime vuosina. Tai esimerkiksi kahviin tai pienpanimo-oluisiin liittyvät kurssit. Ihmiset ovat mitä monipuolisempia nautiskelijoita tänä päivänä, joten mieti mikä sinua kiinnostaa – edes etäisesti – ja lähde katselemaan olisiko tämän kiinnostuksen kohteen ympärillä jotain kurssitarjontaa.

Tekeminen näillä kursseilla on usein käytännönläheistä, joten tulet väkisinkin tutustuneeksi uusiin ihmisiin. Kun laajennat sosiaalista verkostoasi uusilla kavereilla ja hyvän päivän tutuilla, on yhä todennäköisempää, että tulet törmäämään siihen unelmiesi naiseen tai mieheen.

6. Kuopion sinkut netissä

Seuranhaku toimii kätevimmin netissä tänä päivänä. Miksi lähteä tärvelemään taloudellista tilannetta ja terveyttänsä yöelämään, jos viinan vetäminen ei ole se itselleen rakkain harrastus.

Treffimaisterin suositukset:

Kuopio kun ei ole mikään Helsinki väestöltään, niin kannattaa keskittyä isoimpiin deittipalveluihin.

Aloita Happypancake.fi:stä (ilmainen palvelu) – se on yksi Suomen suosituimpia ilmaisia treffisivustoja. Erityisesti hyvä valikoima sinkkuja yli 25-vuotiaille.

Toinen hyvä paikka, jos olet yli 25-vuotias ja etsit seuraa tositarkoituksella, kokeile E-kontaktia (ilmainen rekisteröityminen, jonka jälkeen näet heti tarjontaa, viestien lähettäminen puolestaan maksaa hieman, mutta silti halvempaa kuin baareissa käyminen).

Jos olet nuorempi – alle 25-vuotias, kannattaa myös tutustua Tinderiin ja muihin deittisovelluksiin.

Taktiikat ovat nyt hallussasi Savon sinkkujen löytämiseen. Aloita siis seuranhaku valitsemallasi tavalla niin ei aikaakaan, kun pääset treffeille.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here