Sinkut Jyväskylässä – 7 paikkaa löytää seuraa!

Sinkut JyväskyläMissä ovat sinkut Jyväskylässä? Tuollahan ne, joka puolella arjen tohinoissa ja viikonlopun yöelämässä.

Kovimmat ammattilaiset myös arkipäivän yöelämässä.

Mutta oli haussa sitten pubiruusu tai täysin yöelämän ulkopuolella viihtyvä sinkku, laitamme tähän ideoita Jyväskylässä tapahtuvaan seuranhakuun.

Jyväskylässä on asukkaita n. 130 000, joten sinkkuja on seassa myös varsin runsaasti.

Laitamme muutaman idean yöelämään sekä loput ideat selväpäisempään seuranhakuun. Kaikille siis jotain.

1. Nightclub Tähti – aikuisia sinkkuja

Jos olet yli 40-vuotias, tai muuten vain milfinnälkäinen nuorimies, varmin valinta on suunnata Tähteen. Ikähaitari on tosin laaja, joka myös riippuu kyseisen illan esiintyjästä. Live-bändit ja artistit soittavat yleensä viikonloppuisin. Loistava paikka siis myös yksin yöelämään suuntaavalle jyväskyläläiselle sinkulle – ei tarvitse pyöritellä sormea olutlasin reunalla baaritiskillä vaan voit nauttia musiikista ja siinä ohessa tavata ihmisiä.

2. BRA² – tasokas yökerho bilemenoon

Tämä keskiviikosta lauantaihin aamu-04:ään asti pyörivä yökerho vie bileet toiseen potenssiin. Live-esiintyjiä ja DJ:itä huolehtimassa musiikista. Erityisesti nuoremmalle väelle; ikärajat menee K18-21 välillä – riippuen viikonpäivästä.

3. Katse – nuoremman väen yökerhokompleksi

Jos ikä ei riitä kaikkiin Jyväskylän baareihin, Katse toivottaa myös 18-vuotiaat tervetulleeksi viikon jokaisena päivänä. Sisältää useamman eri osaston; pubi, klubi, disko ja räppibaari.

4. Erilaiset kokoontumiset – esim. Meetup-sovellus

Tiedätkö Meetup-sovelluksen? Se on erityisesti Helsingissä ja muissa kaupungeissa maailmalla aktiivinen yhteisö.

Palvelun alaisuudessa on monia erilaisia ryhmiä jaettuna mielenkiinnon kohteiden mukaan. Ryhmät tapaavat joskus samanhenkisten ihmisten kanssa esim. puheiden tai juomien äärelle. Ideana ei ole tietenkään sinkkujen kokoontumisajot, mutta jälleen kerran: sosiaalisten ympyröiden laajentaminen avaa aivan uudet mahdollisuudet tulla esitellyksi sille unelmiesi miehelle tai naiselle. Ajattele pitkällä tähtäimellä!

5. Sinkkuystävälliset kurssit?

Jyväskylä on iso opiskelijakaupunki, joten ensinnäkin: opiskelijan kannattaa hyödyntää eri kurssimahdollisuudet ja mennä mitä omituisimmille kursseille. Mene omalle epämukavuusalueellesi ja kokeile erilaisia asioita. Ja mene sellaiselle kurssille, jossa voit tavata vastakkaisen sukupuolen edustajia. Tai sen sukupuolen edustajia, joita haluat tavata – näin poliittisesti korrektisti ilmaistuna ilman, että kenenkään tarvitsee suuttua.

Ei-opiskelijoille on hyvänä vaihtoehtona kielikurssit. Tai jopa tanssikurssit. Myös kokkauskurssit nostavat suosiotaan tänä päivänä. Pääasia on aktivoitua ja tavata uusia ihmisiä!

6. Kuntosali tai kuntonyrkkeily

Jos olet sinkku, nyt on aika aktivoitua tekemään kaikkea uutta. Etkö vielä käy salilla, joogassa tai kuntonyrkkeilyssä? Aloita jokin harrastus. Valitse sellainen sali, jossa on niin miehiä kuin naisiakin. Esimerkiksi Jyväskylän monitoimitalolle pääset kertamaksulla sisään edullisesti.

Salilla ei tietenkään isketä naisia tai miehiä yhtä suoraviivaisesti kuin baarissa. Nyt on vain pointtina se, että laitat naamaasi esille mitä erilaisimpiin paikkoihin ja olet valmiina small talkaamaan, kun oikea tilanne osuu kohdalleen. Tai kun seuraavan kerran yöelämässä törmäät tuttuun naamaan salilta, on juttelun aloittaminen luontevampaa!

7. Jyväskylän sinkut netissä

Treffipalstoilla on lukuisia jyväskyläläisiä sinkkuja. Kaupungin 130 000 asukkaasta löytyy sinkkuja tuhansittain kaikista ikäluokista, joten nyt vain verkot vesille myös nettiin.

Treffimaisterin suositus:

Katso Happypancake.fi:n tarjontaa, se on yksi Suomen suosituimpia deittisivustoja ja kaiken lisäksi vielä täysin ilmainen!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here