Näistä 3 deittipalvelusta kristityt sinkut löytävät toisensa

Kristillinen deittiOletko uskovainen sinkku ja haluaisit löytää samanlaiset arvot jakavan kumppanin?

Mikäli kyllä, olet oikeassa paikassa.

Tässä artikkelissa listataan 3 parasta nettisivustoa, joissa kristityt sinkut todennäköisimmin tapaavat toisensa.

Kristillinen deitti voi toki löytyä myös tuolta arkielämästä, mutta olet saattanut jo huomata, että se ei aina ole niin yksinkertaista:

Ensinnäkin pitäisi ”törmätä” johonkin ihastuttavaan ihmiseen ja toisekseen pitäisi käydä niin hyvä tuuri, että hän olisi a) sinkku ja b) samanlaiset arvot jakava, kristitty mies tai nainen.

Myös oma kirkkokunta asettaa monille omat rajoitteensa. Moni haluaa samanlaisen taustan omaavan kumppanin, joka on täysin luonnollista.

Saatat olla (vanhoillis)lestadiolainen tai ortodoksiseen kirkkoon kuuluva sinkku tai muuten vain hengellinen, evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluva ihminen. Plus monta muuta vaihtoehtoa.

Täten nykyteknologian mahdollistamat deittisivustot pelastavat tilanteen tuoden sinkut yhteen.

Voit laittaa niin sanotusti verkot vesillä internetiin eikä sinun tarvitse juosta jokaisissa seurakunnan sinkkuillassa kumppaninhaussa.

Mutta mistä se kristillinen deitti löytyy varmimmin? Mikä on paras treffipalsta sen löytämiseen?

Suomessa ja maailmalla on deittisivustoja ja älypuhelinsovelluksia monenlaisia, mutta tässä 3 suomalaista deittipalvelua, joissa pääasiassa etsitään seuraa tositarkoituksella – tavoitteena onnellinen parisuhde ja mahdollisesti myöhemmin avioliitto.

Ei ole väliä oletko nuori, joka haaveilee omasta aviopuolisosta ja perheestä tai sitten esim. 50+ sinkku. Deittipalveluita käyttävät ihmiset kaikista ikäluokista!

1. E-kontakti – myös kristittyjä sinkkuja

Kristityt sinkut E-kontaktissa

E-kontakti.fi on kenties Suomen laadukkain deittisivusto, jonka omistaa Alma Media. Profiileja palveluun on luotu yhteensä yli 350 000 sekä käyttäjät ovat liikkeellä pääasiassa tositarkoituksella.

Käyttäjät ovat hieman kypsempiä kuin esimerkiksi monilla ilmaisilla deittisivustoilla (keski-iän yritys ilmoittaa olevan 40 ikävuoden paikkeilla).

Sinulle kristittynä sinkkuna on mahdollisuus myös etsiä kumppaniehdokkaita uskonnon perusteella. Voit myös rajata kumppaneita haettavan seuran mukaan, esimerkiksi seuraavilla kriteereillä:

  • Avioliitto
  • Harrastusseuraa
  • Matkatoveri
  • Romanssi
  • Seurustelu
  • Ystävyys

Eli E-kontaktissa voit hakea kumppani- tai ystäväehdokkaita varsin monipuolisesti. Rekisteröidy ja kokeile ensin ilmaiseksi, niin tiedät mistä palvelussa on kyse. Mikäli haluat lähettää viestejä tai käyttää muita kommunikaatio-ominaisuuksia, silloin palvelusta pitää maksaa.

 

2. Kotisataman deitti

Kotisataman deitti on Suomen ensimmäinen kristillinen deittipalvelu. Palvelun käyttöehdoissa mainitaan, että jäsenten tulee olla täysi-ikäisiä, jotka pyrkivät elämään kristillisten elämänarvojen mukaisesti.

Palveluun rekisteröitymällä ei vielä näe yhtään kumppaniehdokasta tai näiden määrää. Sinun pitää suorittaa maksu ennen kuin pääset selaamaan käyttäjien profiileja.

Lue myös: 5 vinkkiä kun tavoitteena on löytää kumppani netistä!

3. Happy Pancake

Happypancake.fi on erityisesti vakavampaa parisuhdetta etsivien sinkkujen suosiossa oleva ilmainen deittipalvelu.

Monista muista sivustoista poiketen, täällä kaikki ominaisuudet ovat ilmaisia ilman mitään maksullisia päivityksiä.

Hakumahdollisuutta hengellisyyden perusteella tosin ei ole, mutta äkkiäkös palvelulle antaa mahdollisuuden – ilmainen treffisivusto kun on kyseessä, niin mitä voit menettää? Sinkut palvelussa ovat maanläheisen ja ystävällisen oloisia, ja melko varmasti joukossa tapaat myös uskovaisia.

Yhteenveto – paras kristillinen deittipalvelu?

Jos haluat rajata ehdokkaat tiukasti kristittyihin, kannattanee suunnata Kotisataman deittiin.

Jos puolestaan haluat etsiä seuraa ”tavallisen” kansan parista, kannattaa kokeilla esimerkiksi E-kontaktia. Siellä voit, kuten todettua, hakea myös uskonnon ja haetun parisuhteen ”vakavuuden” perusteella. Valikoimaa on tiettävästi Suomi24.fi:n ohella eniten Suomessa.

Suomi24:sta puheen ollen, siellä seuranhakijat ovat Treffimaisterin havaintojen mukaan ei-niin-tosissaan kuin yllä mainituissa palveluissa, josta syystä se ei välttämättä sinulle sovi, jos etsit hengellisempiä miehiä tai naisia.

Ja jos et halua maksaa deittipalvelusta, kannattaa ehdottomasti kokeilla iloista pannukakkua, eli Happy Pancakea!

Kannattaa rohkeasti kokeilla eri palveluja, koska koskaan ei voi tietää mistä se oma rakas löytyy! Ehkä myös sieltä seurakunnan sinkkuillasta tai vanhoillislestadiolaisten kohdalla sieltä kesän kohokohdasta, eli suviseuroilta, mikäli nettideittailu ei ole sinun juttusi.

Millaisia kokemuksia sinulla on seuranhausta kristittynä ja hengellisenä sinkkuna? Laita kommenttia alapuolelle. Ja lue myös:

2 KOMMENTIT

  1. KotisataMa kuulostaa hyvältä. Haluan vakaumuksellista kristittyä seuraa

  2. Moi!
    Tänne olisin liittymässä jonoon muiden kanssa hih….

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here