Top 10 suosituimmat deittipalvelut Suomessa (perustuen tilastoihin)

deittipalvelutMikä on se paras deittipalvelu?

Siihen ei tietenkään ole yhtä ja kaikille pätevää vastausta, vaan se riippuu ihan sinusta.

Yksi tärkeä kriteeri on se, että palvelussa on tarpeeksi väkeä.

Syystä, että:

Suomi kun on niin harvaan asuttu maa, että pienemmissä palveluissa käyttäjiä on yksinkertaisesti liian vähän. Täten niiden, jotka asuvat Helsingin ulkopuolella, kannattaa katsoa isompien palvelujen perään.

Tästä syystä Treffimaisteri päättikin listata Suomen suurimmat ja suosituimmat deittipalvelut – perustuen nettiliikenteen määrään.

(Tinderin heitimme arvioimalla tuohon väliin, siitä oli vaikea saada dataa pelkästään Suomesta). Alempaa artikkelista löydät tarkemmat suositukset kuhunkin palveluun.

Suomen suurimmat deittipalvelut liikenteen mukaan, TOP 10:

 1. Suomi24 Treffit 1,3 miljoonaa käyntiä / kk
 2. Tinder (arviolla heitetään toiseksi, dataa ei saatavilla)
 3. E-kontakti – 360 000 käyntiä
 4. Happypancake – 340 000 käyntiä
 5. Victoria Milan – 280 000 käyntiä
 6. Match.com Suomi – 133 000 käyntiä
 7. Eliittikumppani – 90 000 käyntiä
 8. Kotisataman deitti – 53 000 käyntiä
 9. Deitti.net – 50 000 käyntiä
 10. 50plusmatch.fi – 25 000 käyntiä

(arviot perustuvat similarweb.com -työkalun arvioihin 01/2017)

Entä mikä näistä sopii kenellekin? Tässä selostuksemme ja suosituksemme kustakin palvelusta (hyödynnä myös Treffimaisterin edut ja ilmaiskokeilut!):

1. Suomi24 Treffit – koko kansan ilmainen deittipalvelu

suurin deittipalveluSuomi24 -sivuston Treffit -osio on lähes kaikkien tuntema treffipalsta. Rekisteröityminen on helppo, nopea ja kaiken lisäksi palvelu on ilmainen. Muutamista lisäominaisuuksista pitää maksaa hieman rahaa.

Palvelussa on runsaasti miehiä – noin 70 %, eli naisten markkinat vallitsevat Suomi24:llä. Naisten tosin kannattaa henkisesti varautua kaikenlaisiin miesten suorittamiin lähestymisyrityksiin. Lihan laatu vaihtelee isolla skaalalla.

 

2. Tinder – ulkonäkökeskeinen ja yhden illan juttuihin

tinderTinder mullisti nettiseuranhaun ja teki siitä yhä hyväksytympää ja ”coolimpaa”. Enää nettideittailu ei olekaan ”säälittävää” ja outoa. Mutta miten itse deittisovellus nimeltään Tinder toimii? Palveluhan perustuu kuviin ja lyhyisiin kuvauksiin sinkuista. Voit joko hyväksyä tai hylätä sinulle tarjotun kuvan. Jos molemmat osapuolet ”hyväksyvät”, tällöin voitte aloittaa chatin.

Moni kokee, että Tinderissä haetaan vain seksiseuraa, mutta on sitä kautta moni ihan rakastunutkin!

 

3. E-kontakti.fi – paras deittipalvelu parisuhdetta etsivälle?

E-kontakti.fi on yksi Suomen tasokkaimpia deittipalveluita – niin käytettävyydeltään kuin jäsentensä osalta.

paras deittipalvelu

E-kontaktissa on sopivassa suhteessa miehiä ja naisia. Jos olet, sanotaanko, yli 25-vuotias ja etsit seuraa tositarkoituksella, kannattaa kokeilla E-kontaktia – varsinkin nyt kun Treffimaisteri tarjoaa ilmaista kokeilua:

Näin saat 3 päivää ilmaista käyttöaikaa E-kontaktiin (ei koiria haudattuna, syötät vain koodin ja ei muuta kuin miehiä/naisia iskemään):

 1. Rekisteröidy E-kontaktiin tästä, tutustu rauhassa palveluun
 2. Mene ”Maksu”-sivulle ja etsi kohta ”Käytä etukoodisi tässä”, syötä koodi EKMAALISKUU18P49(voimassa maaliskuun 2018)
 3. Nauti 3 päivää täysin ilmaisesta jäsenyydestä ja näe runsaasti sinkkujen kuvia ja profiileja!

 

4. Happypancake.fi – ilmainen deittipalvelu (vahva suositus!)


Happypancake.fi on täysin ilmainen deittipalsta. Vaikka moni muu palvelu mainostaa ilmaisuudella, on yleensä pelkästään liittyminen ilmaista. Happypancake on täysin ilmainen, mutta silti asiallinen sivusto.

Asiallisuus pysyy kunnossa sillä, että sivuston ylläpito tarkistaa jokaisen tekstin ja kuvan, mitä palveluun ladataan. Eli pahimmat huijarit ja häiriköt pysyvät poissa palvelusta! Mikäli et halua laittaa rahaa deittailuun ja etsit seuraa tositarkoituksella, on Happypancake sinulle paras vaihtoehto!

Rekisteröidy ilmaiseksi Happypancake.fi:hin tästä.

 

5. Victoria Milan – deittipalvelu varatuille

Suomen suurimmalla pettäjäsivustolla käy kuhina. Lähes 300 000 käyntiä heidän nettisivuillaan kuukaudessa kertoo karua kieltään siitä, kuinka paljon myös varatut etsivät netissä seksiseuraa.

Victoria Milan keskittyy erityisesti käyttäjien yksityisyyteen: profiilikuvan voi ”blurrata”, eli tehdä epäselväksi, ettei sitä koko yleisö pääse näkemään. Palvelussa ei myöskään esiinnytä oikealla nimellä (kuten ei millään deittisivustolla).

 

6. Match.com – kansainvälishenkinen deittipalvelu

Match.com on deittipalveluille sama kuin McDonald’s on pikaruoka-alalle. Jo yli 20 vuotta toiminut Match.com toimii myös Suomessa ja kävijöitä on noin 130 000 kuukaudessa. Eli myös suomalaisia sinkkuja täältä löytyy.

Palvelu yhdistää jossain määrin muiden maiden Match-sivustoja, joten voit kätevästi päästä juttuun myös ulkomaalaisten sinkkujen kanssa.

Käy kokeilemassa ilmaiseksi fi.match.comissa!

 

7. Eliittikumppani – koulutetut sinkut sekä yli 3-kymppiset

akateemisten deittipalveluEliittikumppani on nimestään aiheuttamasta närästä huolimatta varsin suosittu palvelu. Jos olet yli 30-vuotias ja korkeakoulutuksen saanut, on sinulla hyvät mahdollisuudet löytää juuri sinulle sopivaa seuraa Eliittikumppanissa. Toki sieltä löytyy kaiken ikäisiä ja taustaisia jäseniä. Palvelun ainoa vaatimus jäsenille on 18 vuoden ikä.

Kun liityt palveluun, teet noin varttitunnin kestävän persoonallisuustestin, jonka avulla sinulle ehdotetaan kumppaniehdokkaita. Itse testi on todella mielenkiintoinen ja saatat oppia uusia asioita jopa itsestäsi.

Käy kokeilemassa ilmaiseksi ja liity Eliittikumppani.fi:hin tästä.

Tai lue lisää Eliittikumppani -artikkelistamme.

 

8. Kotisataman deitti – uskoville sinkuille

Suomessa on paljon uskovia sinkkuja, jotka etsivät saman henkistä elämänkumppania. Kotisataman deitti kapuaa yllättävän korkealle suosituimpien deittipalvelujen listalla. Heidän omien sanojensa mukaan palvelu pyrkii tuomaan yhteen kristillisiä arvoja noudattavia sinkkuja. Maksullinen sivusto, mutta kuukausimaksu varsin pieni ja oikeastaan nimellinen, jotta häiriköt ja huijarit eivät pääse mellastamaan.

Lue lisää aiheesta: Kristittyjen sinkkujen seuranhaku.

 

9. Deitti.net – deittipalvelu nuorille

deitti.netMonet deittipalvelut ovat vain 18 vuotta täyttäneille. Deitti.nettiin voivat rekisteröityä ihan luvan kanssa jo 16 vuotiaat. Seuranhaku ei ole liian vakavaa vaan kevytmielistä ja hauskaa. Palvelussa voit hakea seuraa ihan millä mielellä olet liikenteessä; tositarkoituksella, seikkailumielellä, ystävää etsien tai vaikka matkaseuraa. Palvelu on pääasiassa ilmainen, mutta maksamalla saa lisäominaisuuksia!

 

10. 50plusmatch.fi – deittipalvelu yli 50-vuotiaille

50plus deittipalveluSuomessa on yhä enemmän ja enemmän yli 50-vuotiaita sinkkuja ja nettideittailijoita. Moni vanhempikin kansalainen käyttää nettiä jo täysin sujuvasti, joten miksei sitä käyttäisi myös seuranhakuun. Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää uutta ystävää tai rakkautta, joten rohkeasti vain mukaan, riippumatta iästäsi. Sukupuolijakauma on sopivasti lähes tulkoon puolet ja puolet – 48 % naisia / 52 % miehiä.

50plusmatch.fi:hin voi liittyä ilmaiseksi, ja jos palvelu vaikuttaa hyvältä ja kumppaniehdokkaat mielenkiintoisia, voi jäsenyyden ostaa alkaen 24,95 € hintaan.

Liity 50plusmatchiin ilmaiseksi tästä! Tai lue vinkit 50+ treffeille!

Löytyikö sopiva sivusto? Jos haluat menestyä deittipalstoilla, lue seuraavaksi esimerkiksi nämä 15 vinkkiä deittiprofiilin täyttämiseen.

PS. jos et osaa päättää mihin palveluun liittyä, kokeile ainakin Happypancake.fi:tä (se on täysin ilmainen ja pääset n. 1 minuutissa näkemään sinkkujen profiileja ja kuvia!)

JÄTÄ VASTAUS